Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Hepimiz Aktörüz

Hepimiz Aktörüz
 

Google`dan aldim


Arkadasliklar ve dostluklar tamamen cikar uzerine kurulur. Cikarlarin cakistigi nokta dostluklarin kirilma noktasidir. Insanlar birbirlerine tahammul edemedikleri halde cikarlarindan olmamak icin yasamlari boyunca rol yaparak durumu idare ederler. Durum oyle bir hal alir ki rol yapmak olanaksizlasir, herkes icinde biriktirdiklerini bir hamlede dostum, kardesim, kankam, dedigi kisiye sunar.

Rol biter herkes gerceklerle yuzlesir.

Evlilikler tamamen ticaridir. Her bayan hali vakti yerinde bir erkekle evlenmek ister. Bayanlar baslik parasi karsiliginda satilir. Kadinlar geleceklerini garanti altina almak isterler. Erkekler gunluk islerini yaptiracak sex ihtiyacini giderecek birini ararlar. Bunun icin omur boyu calismaya razi olurlar. Taraflar sansli ise beraberlikler uzun surer. Aile kurumunu idare etmek daha cok kadina duser. Her ne kadar aile icerisinde huzur ve mutluluk olmasada sonuna kadar direnilir. Bayanlarin ekonomik bagimsizliklarinin olmadigi ulkelerde erkekler istedikleri gibi hareket ederler. Bilirler ki kadin durumu idare etmedigi zaman ayakta ve hayatta kalma sansi yoktur. Bunu istedikleri gibi asagilikca kullanirlar.

Ask ve sevgi hikayedir, aile icerisinde ekonomik sikintinin baslamasi ile birlikte bu kelimelerin manasi kalmaz. Taraflar birbirlerine soylemediklerini birakmaz. Evlilik sirketi iflas ettigi icin konkortato ilan edilir.

Detaylara girmeye gerek yok satir aralarini siz doldurabilirsiniz.

Dostunuz az, sevginiz karsiliksiz, yureginiz genis, vicdaniniz hur olsun,

Bir tek sevgi bilirim karsiliksizdir anne sevgisi, butun annelerin ellerinden operim, yasi kac olursa olsun.

 

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...