Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Hepimiz Kardeşiz..

Hepimiz Kardeşiz..
 

Silah tuccarlarının her ne kadar yahudi kökenli olsalar da silah alışverişi yapan tuccarların çoğunun Arap kökenli Müslümanlar olduklarına göre en az yahudi kökenli silah tuccarları kadar kan döküyorlar demektir ve de her iki dine mensup silah tuccarlarının aynı derecede kınanmaları gerekir.

Sadece Arap müslümanlarıyla değil, Hristiyan inancına sahip Rusya'da bulunan silah tuccarlarıyla da aynı ortak çizgide buluşuyorlar yahudi kökenli silah tuccarları.

Demem şu ki; dünya silah tuccarları sadece musevi kökenli değil aynı zamanda hem arap müslümanları hem de hristiyan kökenli tuccarlardır.

Bazı köşe yazarları tarafından Kudüs meselesinden sonra İsrail'i dışlayan hatta toplumu neredeyse germe noktasına getirecek söylemlerde bulunduklarını yazdıklarını görüyoruz.

Bu tür söylemler,

1- Musevi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları rencide eder..

2- İsrail yönetimi demek, sade musevi inancına sahip olan insanlar demek değildir.

Hassas dönemden geçilen bu süreçte köşe yazarlarının toplumun bam tellerine dikkat etmeleri gerektinine inanıyorum.

İsrail devletinin ABD ile birlikte dünyayı yönettiğini hepimiz biliyoruz ama yönetimin dinsel (üç büyük din) üçgene doğru çekmenin doğru olmadığı gibi insanların manevi duygularıyla oynamaya da kimsenin haddine olmadığını düşünüyorum..

Dünyadaki tüm insanlar kardeştir! Nokta.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..