Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '08

 
Kategori
Güncel
 

Hepimize geçmiş olsun

Hepimize geçmiş olsun
 

İstanbul' da dün akşam meydana gelen hain ve kalleş saldırıyı nefretle lanetliyorum. Ülkenin son zamanlarda içinde bulunduğu siyasal ortam ve kuzey ıraka yapılan sınır ötesi askeri hava operasyonları da göz önüne alınacak olursa saldırıların zamanlaması bir hayli dikkat çekici doğrusu.
Bu noktada gerek görsel gerekse yazılı basına büyük sorumluluk düştüğü kanaatindeyim, zira terör olaylarının ortamdaki huzur ve istikrara gölge düşürme amaçlı olarak organize edildiği bir gerçek. Ve yayınlanan ve yayınlanacak olan görüntülerle de farkında olmadan da olsa bu amaca hizmet edilmiş olunmaz umarım.
Bu sabah gazetelerin ilk sayfalarında gördüğüm , o elim fotoğraflar sebebiyle yazmak zorunda hissettim bu satırları. Zira 11 Eylül saldırıları sonrasında hangimiz televizyonlarda ve yazılı medyada kan gölüne dönmüş fotoğraflar ve ya yaralı insanların can acılarının betimlendiği görüntüleri izledik?
Lütfen biraz daha hassasiyet! Bu vesileyle bu hain saldırılarda ölenlere Allahtan rahmet ; yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şafalar diliyorum. Ülke olarak hepimize gaçmiş olsun

 
Toplam blog
: 103
: 459
Kayıt tarihi
: 11.07.07
 
 

Hayatta bir kez gittiğinde asla geri dönmeyecek üç şey zaman, sözcükler ve fırsat hayatta hiçbirzama..