Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Yaşam Koçu Oya Özer

http://blog.milliyet.com.tr/oyaozer

28 Nisan '15

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Her adımda daha iyisi olacaktır...

Daha iyisi olabilmenin yolu, yaptığınız herşeyde daha mutlu olabilmenin anahtarını bulabilmektir... 
 
İşinizde başarılı olabilmek için ya da ilişkinizde mutlu olabilmek için standartlarınızı yükseltin. Hep bir hedefiniz olsun.Yaşamınızın  her alanında büyümek ve gelişmek için seçimleriniz olsun.
 
Daha verimli çalışabilmek için işinize önem verin, işinizdeki başarınızı yükseltmek için çevrenizdeki kişilere değil, yaptığınız işe odaklayın kendinizi. Sürekli sizi eleştiren ya da işte sürekli sızlanan birileri sizi de aşağıya çekecektir. Başarılarınızı kişilere değil, hedefinize odaklayın. Sizi motive eden, başarılarınıza ve problemlerinize çözüm ortaklığı sunan kişilerle vakit geçirin.
 
Sağlığınızla ilgili, daha sağlıklı olmak için, kendinize önem verin. Yorgunluk ve halsizlik enerjinizi tüketecek ve hastalanmanıza neden olacaktır. Rutin sağlık kontrollerinizi yaptırın ve sizi yoran, olumsuz düşüncelerden uzaklaşın. Her hastalığın kaynağı stresi yönetebilmeyi öğrenin ve stresin sizi hasta etmesine izin vermeyin.
 
Ailenize önem verin. Sizinle birlikte hayatı paylaşan, eşiniz, çocuklarınız, anne babanız ve diğer yakınlarınızla sevgi ve huzurlu ortamlarda yaşayın. Sıkıntılarınız ve sorunlarınızı konuşarak çözmeye çalışın. Herkesi olduğu gibi kabul edin. Ve değiştirmeye çalışmayın. Mutsuz olduğunuz yer de değişmesi gereken tek kişi sizsiniz.
 
İlişkinize değer verin. Kıskançlık, güvensizlik ve beklentiler sizi her zaman yoracak ve mutsuz olmanıza neden olacaktır. Her şeyden önce kendinize değer verin. Siz kendinize değer vermediğiniz sürece kimse size değer vermeyecektir.
 
Ve en önemlisi kendinize önem verin. Yaptığınız her işte, yaşamınızdaki her ilişkinizde, sorumluluk almaktan korkmayın. Aldığınız sorumluluklar sizi hayatta hep ileriye götürecektir. Kendinizi sevin ve kendinize değer verin. Eğer isterseniz yapamayacağınız şeyin olmadığını unutmayın. Yeter ki ne yapmak istediğinizi bilin ve harekete geçin..oy@
 
Her adımda daha iyisi olacaktır...
 
Sevgi ve ışıkla... oy@
 
Toplam blog
: 32
: 159
Kayıt tarihi
: 01.11.14
 
 

YAŞAM KOÇU&BİLİNÇALTI DÖNÜŞÜM TERAPİSTİ1974 İstanbul doğumludur.  Kişisel gelişim  yolculuğu çocu..