Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '15

 
Kategori
Güncel
 

Her gün cinayet haberi bekler gibi

Her gün cinayet haberi bekler gibi
 

Alıntı


Antalya'dan gelen bir cinayet haberiyle, sinirlerim laçka oldu. Kadınlar erkeklerin neden oyuncağı oluyor? Bunun adı sevmek değil, kadın gittiğinde, boşta kalan erkeğin belki de kadın bulamaması oluyor.
 
Nedir bu dejenerasyonluk! 29 Yaşında ki genç adam, 23 yaşında ki sevgilisi ile münakaşa edince arabadan inmek istemiş, genç adam aracı aniden hareket ettirdiğinde ise, kız araçtan atlamış. Aracın arka tekeri başının üzerinden geçtiğinde ise! Vahşiliğin ve vahşetin daniskası, insanlar git gide canavarlaşıyor, Allah sonumuzu hayır eylesin.
 
İki gün önce ise gazeteci Nuh Köklüyü sevgili anacığı kar toplarıyla yavrusunu toprağa verdi. Dün İstanbul, Üsküdar'da sözüm ona psikolojisi bozuk 43 yaşındaki adam karısı bilmem kaç parçaya ayırmış, ve çöp torbasına koyup konteynere atmış.
 
Bu günkü Antalya'dan, peki yarın? Her gün cinayet haberi bekler gibi! Bu gün kim mi ölmüş diyeceğiz? En son okuduğum haber ise gerçekten de midemi fena bulandırdı.19 yaşında ki genç 12 yaşında ki kızı kaçırıp minübüsün içinde tecavüz edeceği sırada, bir görgü şahidinin görüp polisi arayarak, şikayet etmesiyle, suçlu genç yakalanmış, küçük kız öğrenci, polislere ağlayarak, beni kurtarın demiş!
 
Avrupa Birliği Türkiyeyi, aralarına alır mı dersiniz? Kadına cinsel obje gözüyle her ülke baksa da, Türkiye' de bir başka bakılıyor, kadına hissettiği değer verilmedikçe, kadın erkeklere karşı bu gidişle soğukluk duyacaktır ki, bu da bir gerçek. Kadınlara karşı, şiddet, tecavüz olayları ve cinayetlerin ardı arkası ne zaman kesilecek? Nedir bu şiddet bu celal! Keskin cezaları, hükumet mutlaka gündeme getirmeli. İdamın geri gelmesiyle, cinayetlerde düşüş olacaktır, ama hadımlığın gelmesi ise şart, artık bunu da cinsi sapıklar düşünüp, kadınlara saldırıp tecavüzlere yeltenmesinler, o küçük beyinlilerin, anaları, bacıları yok mu ki, uç-kurlarının peşine böyle düşüyorlar. İnsanoğlunun git gide şeytanlaştığına şahit olmak bunun adı.
 
İpin ucunun kaçtığını görüyoruz, uykular böyle kaçacağına, köklü bir çözüm getirilmeli. Eğitimsiz bir toplum, her zaman yara alır, örnekleri ise yukarıda ki cinayetler. Saygı ve sevginin yumak olduğu yıllar ne yazık ki, artık mazide kalacak gibi, Türkiye'ye her gidip gelmemde bunun farkına varıyorum, insanlar AVM' de dahi birbirlerine saygılı davranmıyor, bir gözlemci olarak, farkına varmak ne acı...
 
Toplam blog
: 425
: 412
Kayıt tarihi
: 24.02.13
 
 

37 Yıldır  yurtdışında yaşıyorum , 1000 den fazla şiirim var,  çeşitli edebiyat sitelerinde, derg..