Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '06

 
Kategori
Kadın Modası
 

Her kadın güzeldir

Her kadın güzeldir
 

Giyim ve süslenme toplum hayatımızda modanın adı olsa gerek... Özel tasarlanmış kıyafetler giymek, birçok insanın hayallerini süsler... Modanın, kişinin kendine yakışanı giymesi gerektiğine inananlardanım.

Her gün ayna karşısına geçip, ne giyeceğinize karar veremiyor musunuz? Eğer minyon bir vücuda sahipseniz, en önemli şey, giysilerinizin üzerinize oturmasıdır. Tek renk giyinmek ve koyu renkleri seçmek modern bir görünüm ve bütünlük sağlar.

Minyonlara en çok kısa etekler yakışır. Uygun çoraplar ve ayakkabılar boyunuzun da daha uzun görünmesini sağlar. Farklı renk ve tarzları bir arada kullanmak dikkati böleceğinden, sade modeller, tepeden tırnağa tek bir renk kullanımı bütünlüğü sağlar. Gardırobunuzda mutlaka boru paça pantolon ve ince bantlı ayakkabı bulundurun.

Bu sene yine jeanler çok moda, streç dar paça vücudu tam anlamıyla saran jeanlerin yanı sıra, şalvar görünümünde süslü, taşlı kalçadan aşağısı oldukça bol, özellikle de capri modeler çok tercih ediliyor.

Birçok ürünlerimiz ,Türkiye'de üretildiği halde, bu ürünlerden birçoğu, ithal edilenlerden daha yüksek fiatla satıldıklarını görüyorum.

Eğer, ucuz alışverişi seçerseniz , seri sonu satış yapan mağazalarda, her türlü ürünü ucuz fiatlardan satın alabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 359
: 4545
Kayıt tarihi
: 05.06.06
 
 

İstanbul Kadıköylüyüm.Yardım seven, sevimli bir insan olduğumu söyler dostlarım... Eşimi, kızımı,..