Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Her Kadın İçin Özgün Olmak "Kendi" Olmaktır!

Her Kadın İçin Özgün Olmak "Kendi" Olmaktır!
 

Bir kadın anne, eş, sevgili, evlat, çalışan, komşu, arkadaş ve pek çok şey olabilir ama temelinde kadındır. Tüm bu rolleri mükemmel bir şekilde yerine getirmeye çalışan kadın, aslında en önemli rolünü ya da varlığını bazen unutabilir: kadın olmayı!
 
Kadınlar moda ile birlikte şekillenen güzellik algısına kendilerini kaptırıyorlarsa da, her kaş şeklinin herkese uymayabileceğini, her kalın dudağın her yüzde iyi görünmeyeceğini bilmek gerekir. Kendi olabilmek, dolayısıyla da özgünlüğünü bozmadan "kendinin" en güzeli olabilmektir en büyük güç. Ne zaman kendiniz olursanız o zaman vücudunuzdan, yüzünüzden kısacası aynaya baktığınız zaman gördüğünüz insandan mutlu olursunuz.
 
Eşiniz için büyük göğüslere sahip olmak, kıyafetleriniz daha güzel dursun diye kalçalarınızı dikleştirmek ya da genç bir anne gibi gözükmek için yüzünüzü gerdirmek zorunda değilsiniz. Sizin yüzünüz ve vücudunuz için ideali  neyse tam olarak o olmalısınız. Eğer vücudunuzla ilgili kişisel bir rahatsızlığınız varsa bunun için danışmanız gereken tek kişi de plastik cerrahınız olmalı.  
 
Estetik Ameliyat Beni Baştan mı Yaratır?
Estetik operasyonlar dünyanın güzellik algısı ile değişiyor olsa da vücudunuzla ya da yüzünüzle ilgili tek gerçek güzellik algısı sizi siz yapan özelliklerinizi kaybetmeden tasarlanandır. Özgünlüğünüzü kaybettirmeden ve yaşınızın en iyisi olacak şekilde gerçekleştirilen estetik cerrahi müdahaleleriyle ayna karşısına geçtiğiniz zaman mutlu hissedersiniz. Bu hisse sahip olmak istiyorsanız, yüzünüze, bedeninize ve ruhunuza önem verecek bir plastik cerrahi uzmanı ile görüşerek karar vermelisiniz. . 
 
Doç. Dr. Çiğdem Ünal
Estetik, Plastik & Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
 
 
Toplam blog
: 27
: 84
Kayıt tarihi
: 22.02.17
 
 

Dr. Çiğdem Ünal 1975'te İstanbul'da doğdu. Üsküdar Amerikan Lisesi'ni bitirdiken sonra, tıp eğiti..