Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '12

 
Kategori
Güncel
 

Her konuda terör

Her konuda terör
 

doktora bıçaklı saldırı


Hastalarını sağlıklarına kavuşturmak için gece gündüz çalışan doktorlara saldırılar son günlerde çok arttı.. Doktorların can güvenliği olmaması durumunda sağlıklı bir tedavi uygulanamayacağı ifade ediliyor. Hastalarını iyileştirmek için çalışan doktorlar, saldırı sonucunda yaşamını kaybedebiliyor. Sağlıkta şiddeti bu noktaya getirenler, ellerini başının arasına alıp düşünmeli. Sağlığına kavuşmak için hekimden hizmet bekleyecek, en ufak bir sorunda veya hastanın her türlü müdahale sonunda bile vefat etmesi, tepesine binip doktorun öldürülmesini gerektirmez. Onlar, hastalarının ölmesini isterler mi? Onları kurtarmak için canlarını dişlerine takıp gece gündüz çalışıyorlar. Ne kadar yanlış, cahilce, hunharca .Gözü dönmüş caniler çoğaldı maalesef.. Bu son derece yanlıştır. Bunlara en kısa zamanda çözüm getirilmesi gerekir.

Sadece Tıpta mı terör var? Eğitim de, trafikte, gıda da. İşte görüyoruz, okuyoruz izliyoruz. Her gün askerlerimiz, vatandaşlarımız, yavrularımız teröre kurban gitmiyorlar mı?

Geçtiğimiz günlerde kardeşim arabasıyla trafikte yol alırken, arkadan son süratle gelen bir araba devamlı işaret veriyor, vuracak kadar, kardeşimin arabasına yanaşıp tekrar geriliyormuş. Arabanın İçinde sarhoş gençler kahkahalar atıyorlarmış. Bir ara yanına yaklaşmış elini camdan çıkartmış, çok ayıp bir hareket yapmış. Kardeşim de elini çıkartıp ne oluyor sana geç der gibi işaret etmiş. Kırmızı ışıklarda arabalar durmuş. Yanına yaklaşan arabadan inen eli tabancalı  sarhoş genç kardeşime camı aç diye işaret etmiş, oda camı açınca tabancayı başına dayamış ve “ulan o..pu çocuğu sen efe misin söyle bana, çık dışarı ifadeni alacağım” diyince kardeşim korkmuş.O da iri yarı uzun boylu genç bir delikanlı.Ama başa tabanca dayanmış, yanlış bir söz canına mal olacak. “yok, ağabeyciğim ben kim efelik kim ne haddime, sizin gibi beylere saygım büyük ben size elimle işaret ettim buyurun geçin “ diyince tabancayı çekmiş ve “ha işte böyle dize geldin bas git” demiş. Kardeşim ışık açılınca hemen gideceği yöne gitmekten vaz geçip sağa dönmüş ve sarhoş manyaklardan kurtulmuş. Orada en ufak yanlış konuşma hayatına mal olabilirdi. Umarım en kısa zamanda her türlü teröre karşı gerekli önlemler alınır, yasalar çıkar. Terörsüz günlere.

NAHİDE ÇELEBİ  

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..