Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '13

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Her Mekanın ve Mevsimin büyüsü kim ? PeLeRin

Her Mekanın ve Mevsimin büyüsü kim ? PeLeRin
 

Merhaba Herkes !

Uzun zamandır okul için uğraşmakta olduğumdan sıra getiremedim sanırım sayfalarıma. Jüriler, ara sınavlar, zorlu sunumlar, günlük ödevler, kütüphaneler, çizimler, yeni dersler, grup çalışmaları ve eski arkadaşlarla buluşma çabaları derken internet üzerindeki yolculuğum ileri düzeyde yavaşladı tabi ki neyse şimdi buradayım.

Bu yazımda pelerinlere göz atmayı hedefledim bunun nedeni ise yolda karşılaştığım insanlarda sıkça görmem olabilir. Çok sevsem de genelde pek kullanılan bir giysi değil pelerin ancak bu sonbaharda o kadar sık görür oldum ki sanki bütün hazır giyim firmaları bu konuya yoğunlaşmış. (zaten biri ne yapsa diğerleri de aynen devam mecburen, sürü psikolojisinin rekabete dönüşmüş hali)

Bu yüzden şöyle bir bakayım dedim belki daha çok çeşidi daha kolay bulabilirim, ilk önce Zara'da bir tane buldum el yapımı ve keçe diye sanırım biraz fazla pahalıydı (300 küsur lira). Sonra da klasik her zamanki firmalara (Topshop, Koton....) göz attım.

Görmek isterseniz:

http://fashionletmefree.blogspot.com/2013/10/her-mekann-ve-mevsimin-buyusu-kim.html

Genelde pelerinler vücudun şeklini saklayan ve kendi hacmini dominant olarak ifade eden ürünler olduğu için bedenin geri kalan uzuvları; daha dar, kendine has vücut çizgisini belirginleştirecek şekilde kombinlenmelidir. Zaten pelerinleri sıkça dar kalem eteklerle, taytlarla ya da dar pantolonlar ve çizme bütünleşmesiyle görürüz. Pelerinin rengi ve kesimine göre de çizme seçimi yapılabilir elbette çünkü tüm bu oluşum içerisinde asıl odak noktası muhtemelen pelerindir, sonra ayakkabılar en sonda taytlar gelir.

Takip için:
http://fashionletmefree.blogspot.com/

http://www.facebook.com/pages/Let-me-free/503215576373053

Bir de Bloglovin'deyiz:

http://www.bloglovin.com/en/blog/5810725

 

 
Toplam blog
: 9
: 203
Kayıt tarihi
: 17.04.13
 
 

Merhaba, Dünyadan gelen modayı, tasarımları ve fikirleri analiz edip bazı izlenimler çıkarmaya ça..