Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Her şey yolunda mı? Polis Akademisinden Aşk Oteline!

Her şey yolunda mı? Polis Akademisinden Aşk Oteline!
 

Bildiğimiz gibi Polis Akademisi’nden uyarlamayla karşımıza geleceğini bahsettiğim Her Şey Yolunda Merkez adlı dizi bu sefer de adını değiştirip ekrana kondu. Dizinin senaryosu değişti, yeni oyuncularla görüşülmeye başlandı ve artık aşk ve heyecan üzerinden reyting avına çıktı.

18.bölümden sonra dizinin tam 13 oyuncusu diziden ayrıldı ve bu tam bir yaprak dökümüydü. Bu kadar oyuncusu diziyi terk edince genel de kepenkler yapımcı firma tarafından kapatılır.

Selman Ünlüsoy (Vahap), Eray Türk(İdris), Aybike Esin Tutumluer (Hanife), Tuğçe Kurşunoğlu(Nermin), Burçin Abdullah (Dilek), Ayşen Batıgün Bulut (Fatma), Can Akarsu (Fiko), Hakan Bilgin (Tekin), Yeliz Adasal (Bahar), Canan Maktal (Seçil), Aykut Taşkın(Şakir), Şirin Sevinç(Sıdıka), Orçun Kaptan(Nuri) diziye veda eden isimler.

Limon Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Her Şey Yolunda Merkez” final yapma kararı alarak ekrana veda edecekti hem de 19. Bölüm sonunda. Bunun üzerine de kanal yerli Polis Akademisi sloganıyla satış öncesi yayınlamaya başladığı "Her Şey Yolunda Merkez"i sonlandıracağını ama dizinin yapımcısı Limon Yapım’la işbirliğine devam edeceğini duyurmuştu. Aralarında ki bağın adını değiştirip, aslında aynı projeye bambaşka bir startla devam edeceklerini kimse tahmin bile edememişti. Ne yalan söyleyeyim benim aklıma bile gelmezdi ve de gelmedi.

Dizinin final kararından vazgeçilerek adı “Her Şey Yolunda” olarak değiştirildi. Her Şey Yolunda Merkez dizisi 20. bölüm ile 8 Eylül Pazar akşamı Show Tv'de, bir de baktık ki Her Şey Yolunda adı ile karşımıza dikilmiş, hem de bu sefer buram buram aşk kokacak halde can bulmuş. 

Bilindiği üzere çocuklar okuldan atılmış fakat Sami ve Serapın kurdukları güvenlik şirketinde çalışmaya başlamışlardır. Erkekler Sami’nin kızlar Serap’ın evine yerleşir. Bu durum Selçuk ile Yasemin’in arasını bozmaya çalışan Peri ile Cem’in işine yarar.

Haliyle bir de iş bulmak gerekiyordu bu kadar kişiye ve bir güvenlik şirketi kuruldu. Şirketin ilk işini alarak Muzaffer’in otelinin güvenliğini sağlamaya başlamak oldu.

Selçuk, Peri’den, Yasemin ile konuşarak bugüne kadar yaptığı yanlışlığı düzeltmesini ister. Peri Yasemin’le konuşmayı kabul eder. Fakat aklında başka bir plan vardır. Yasemin Peri ile konuşmasının ardından Selçuk’la yakınlaşmaya başlar. Ancak ikisi de büyük bir tuzağa düşmek üzere olduklarının farkında değildir.

Güvenlik ekibinin karşısına kaçakçı çetesinden kaçan bir kız çıkar. Ekip kıza yardımcı olmak için kolları sıvar. Fakat olayın perde arkası hiç de tahmin ettikleri gibi değildir. Sami ile Serap şirket bünyesinde beraber çalışmaya başlayınca aralarında çözülmesi gereken büyük bir sorun olduğunu fark ederler. Fakat ikisi de geri adım atmaya niyetli değildir.

Show Tv’nin diziden ve yapım şirketinden vazgeçmemesi ilk defa olmuyor. Daha önce de AFK’yı Emir’in Yolu’na çevirip, sonra da kepengi indirivermişlerdi. Şimdi bu dizinin de aynı akıbetle karşımızda durmadığını nereden biliyoruz?

Emin olduğum tek şey bir dizi bu kadar karıştırılıp, aşure çorbasına dönüştürülürse sonucu pek de iyi olmuyor. Ocak ayında bilindiği gibi yılın ikinci sezonu için kısa bir ara verilir, sonra da kalan sağlar bizimdir diye sezon finaline gidilir.

Şimdi seyircisi karar verecek diziyi seyredelim mi, seyretmeyelim mi diye! Bu da bence 24-25. bölümlerinde kendini belli edecek, yani geri sayım başladı! Bu sefer de işler kesat giderse nihayi son yazısı karşımıza çıkacaktır. Geri sayım süresi boyunca gözüm üzerinde dizinin, bakalım gerçekten Her Şey Yolunda gidecek mi?

Hayatta her şeyin yolunda gitmesi dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..