Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Her yerde isyan

Her yerde isyan
 

Adam fısıldadı, "Tanrım konuş benimle" ve bir kuş cıvıldadı ağaçta ama adam duymadı. Sonra adam bağırdı "Tanrım konuş benimle!" ve gök yüzünde bir şimşek çaktı, ama adam dinlemedi onu. Adam etrafına bakındı ve "Tanrım seni görmeme izin ver" dedi. Ve bir yıldız parıldadı gökyüzünde ama adam farkına varmadı.

Ve adam bağırdı, "Tanrım bana bir mucize göster!" ve bir bebek doğdu bir yerlerde. ama adam bunu bilemedi. Sonra adam çaresizlik içinde sızlandı, "Dokun bana tanrım ve burada olduğunu anlamamı sağla!" bunun üzerine tanrı aşağı doğru süzüldü ve adama dokundu. Ama adam kelebeği elinin tersiyle uzaklaştırdı ve yürüyüp gitti………

İnsanoğlu işte hayatı isyan etmek ve çığlık çığlığa bağırmak. Her şeyden, herkesten şikayetçi olmak. Mükemmeli aramak, ararken de mükemmelin kendisi olduğunu zannetmek.

Her an yanında olan mutluluğu görememek.

Öyle değil mi dostlarım, mutluluk ve mutsuzluk her an yanı başımızda. Zenginler dost bulamamaktan, fakirler parasızlıktan, evlenemeyenler eş bulamamaktan, evlenenler buldukları eşlerden, işsizler buldukları işlerden şikayet edip dururlar.

Hayatına çözüm yolları aramayan ve mutsuzluğunun sebebini hep başkalarında arayan isyankar ruhlarımız. Artık kendinizi ve etrafınızdakileri mutlu etmenin zamanı gelmedi mi?

Hepimizin hayalleri, idealleri var. Her şey bir anda olmuyorsa bazı şeyleri zamanın akışına bırakmalı. Kısacık hayatımızı ailemizle ve dostlarımızla dolu dolu yaşamalıyız.Zaman maalesef hiçbir zaman tersine akmıyor.

Haydi Dostlar olumsuz bakış açımızı doğru yöne çevirmenin tam zamanı……

Saygılarımla….

 
Toplam blog
: 3
: 641
Kayıt tarihi
: 23.01.07
 
 

Ağustos 1977 Konya/Doğanhisar doğumluyum. Yaşamımın 25 yılını Yalova'da geçirdim. Batı ve Anadolu..