Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '09

 
Kategori
Magazin
 

Her yerde seks var! Kedinin bile "seksi olanı" makbul!

Her yerde seks var! Kedinin bile "seksi olanı" makbul!
 

Hollandalı D.Kroes, Avrupa'nın "en seksi " kadını seçilmiş. Bizde böyle seçimler olmuyor.


Here yerde seks var. Her tarafı seks kaplamış. Dağda, bayırda, gökyüzünde, her yerlerde. “Her yerde kar var” der gibi her yerde de seks var!

Seks olmazsa olmaz mı? Kedi güzellik yarışmasına bile “seks” i soktular. Kedinin seksiliği… Kedi seksi olsa n’olur, olmasa n’olur. Kedinin her tarafı "seks" olsa ne yazar? Herkesin seksiliği kendine. Di mi?

Seksin girmediği yer kalmadı vesselâm. Bir tek aktar’lara, sakatatçılara girmedi seks. Girseydi, ihtiyaç halinde “ver ordan yarım kilo, veya arzuya göre 250 gramlık hazır paketlerden de olur hani. Alır cebinize, çantanıza, sepetine kor giderdiniz. Yolda bir dostla karşılaştığınızda da “ biraz seks alışverişi yaptım” mı derdiniz. Her halde öyle derdiniz.

Seks ortalıklarda kol gezdiğine göre, tutmuş Avrupalı da “Avrupa’nın en seksi hatununu seçivereyim bari” demiş ve seçmiş. Hollandalı çıtı pıtının ölçüleri 88-62-88. İsmi, Doutzen Kroes. Avrupa’nın en seksisi oluyormuş. Asya’sı ayrı, kuzey kutbu ayrı, Amarika’sı Venezuella’sı da ayrı oluyor her halde.

Güzel yüz, güzel mayo, güzel elbiselerin seçimi yapılır amma, bu işin seksisini seçerken niçin Avrupa deniyor? Orada yaşadığı için her halde. Akla gelebilir seks’lerin eni, boyu, çeşidi sadece Avrupada mı var? Yooo. Dedik ya, her yerde kar var (pardon) her yerde seks vardır, bizim bildiğimiz. Nasıl ki insan insansa, tavuk tavuksa, bıldırcın bıldırcındır, onun gibi. En seksi derken, işin içine “en” neden konur acaba? Mudurnu tavuğu ayrı seksilikte, Denizli tavuğu ayrı mı oluyor?

Yahu bu seksiliğin ölçüsü, tanımı nedir. Aktara, bakliyatçıya, kuru yemişci’ye gidip “ Bana şuradan 250 gram seks ver, iyisinden olsun” diyor mu insan? Demiyor. Bir insanın seksiliği nasıl anlaşılır? Neresinden anlaşılır? Bir tartısı, ölçüsü, darası var mı?

Seksi tariflerken, yaşamdan paylaşımdır. Daha uzun ve kaliteli yaşam için bir anahtardır. Sokakta kalmamak için bu tarifimizde, anahtar paspasın altına, veya sardunya saksının arkasına konmaz.

Anladık. Seks, cinsel dürtüleri tatmin eder. Cinsel düzensizliklerde stresi atar, zinde tutar. Hayatı uzun ve kaliteli kılar. Kısacası tutkudur, düşlemektir, yalnızlıktır, mutluluktur, terk edilmeyi göze almaktır, şefkattir, uğruna tahtlar, taçlar devrilir.

Ahan da biz “ seksi model” dendiğinde, bu saydıklarımız bir anda aklımızda toplanıyor mu? Toplanır toplanmaz bizi dürtüyor mu? Podyumda salına salına yürürken, erkek olarak, kadın olarak hangi hedefleri tetkik ederiz. Gözlerimiz nereye kayar?

Şurası eğri, şurası eksik, kaportası, dingili yamuk mu diyeceğiz baktıkça? Kendisine soracak halimiz yok, “ sen seksi misin? “ veya “Senin neren seksi?” diye. Alacağınız cevabı düşünün bir de!

Velhasıl, herkes bir şey tutturmuş, gidiyor. İşin içinde estetik yok. Pastörize değil, raflara dizsen, kimse yüzüne bakmaz. “ Bi tadına bakayım, ucundan banalım” desen, kapağı açılmaz, açılsa bozulur. Ne bileyim ben. İş, seksilikten açıldı da. Hani şu Avrupalı kızdan açıldı.

Sahi bu kızı unuttuk biz. Tamamlayalım da haber, tamam olsun. Bu Avrupa’nın en seksi kızı ünlü çamaşır markası Vıctoria’s Secret’in mankeni. Gelecek yılın katoloğu için, şimdiden resimleri St Barth Sahillerinde çekilmiş.

V. Secret’in baş mankeni Miranda Keer’in pabucu dama mı atıldı sorusu, ilk akla gelenlerden. Şimdilik böyle bir şey yok. Sanat dünyası. Her şey de olabilir.

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..