Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Aşktır hayata anlam katan, aşktır bizi yaşama bağlayan. Sustuysa içinizdeki çocuk, aşk zamandır şimdi... Öncelikle bir anneyim. Yazmak benim bir parçam, yazmaz isem kendimi mutsuz hissediyorum. İnsanları dinlemeyi, onlarla sohbet etmeyi çok seviyorum. Bende onları çeken ne var bilmiyorum, ama yeni tanıştığ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Teşekkür ederim...

Okurken yaşatan nadir yazanlardansınız.Öncelikle Allahtan bol sabır diliyorum.Yüreğimin gözyaşlarını tutamadım. Ne yazık ki ölüm acısı paylaşıldıkça azalmıyor.Geride kalan sevdiklerimize tutunarak azalıyor. Başınız sağ olsun.

23 Temmuz 2013 21:04
Yetim kedi yavrusu büyütmek...

O kadar güzeller ki.Bende 15 günlük bir yavru aldım.sokağa bırakılacaktı ve gözleri doğumda iltihap kapmıştı.Günlerce tedavi ettik.Öperek koklayarak konuşarak ilaçlarını veriyordum.Geçen hafta veteriner ablası onun 3 aylık olduğuna inanmadı.Sanki bir yaşında gibi duruyor. Az önce de mutfakta yaramazlık yapmış ve bunun farkına varmış ki patilerinle yüzünü saklayarak bana bir şey anlatmaya çalışıyor.Lokum kutusunu devirmiş her yer lokum olmuş.Hareketlerine gülmekten kızamadım ona. Ay işiniz mi yok bunlarla uğraşıyorsunuz diyenlere de şunu demek istiyorum. can candır.Hayvanı insanı olmaz. tekiri ve bekiri selamlıyoruz. Sevgiyle kalın

04 Temmuz 2013 20:20
Bilirim

Korkmadan sevmek ve haykırmak.Kalmadı bilenler. Yüreğine sağlık.Bu yazına bayıldım. Sevgiyle

26 Haziran 2013 21:10
 
Toplam blog
: 44
: 1143
Kayıt tarihi
: 17.08.07