Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '08

 
Kategori
Sinema
 

Hereos, X Files, Lost

Hereos, X Files, Lost
 

Evet, sonunda Lost'un 4. sezonu başladı ( Henüz ABD de ). Üçüncü sezon öyle bir bitti ki herkes bu dizi nasıl devam edecek diye birbirine sorar olmuştu. ( Jack'ın Kate'e adaya geri dönmeliyiz diye çığırması ne olabilirdi, tabutun içindeki kimdi, Charlie öldü mü, Ben'in sonu ne olacak, ) Evet Lost severler, Türkiye'de 4. sezon başlamadı, ama yakında mevzuya gireceğiz. Aldığım haberlere göre Adada mücadele ve gizem devam ediyor. Sanırım kurtuluş kolay olmayacak. Youtube ve Lost'un ana web sayfasında ipucuları belirmeye başladı. "Sonun başlangıcı" başladı. Son zamanların en sürekliyici dizisi ne yazık ki Amerika'daki grevden etkinlenmiş, sanırım sekiz bölüm çekilmiş.
Geçenlerde sezon finalini seyrettiğimiz Hereos'da 11 bölümde final yapmak zorunda kaldı. CNBC-e de Hereos severler, yine uzun bir süre bekleyecekler, umarım grev erken biter ( Sylar, bizleri sinir etmeye devam edecek anlaşılan). Türkiye'de pek kimsenin haberi yok, ama Amerika'da durum ciddi. CNBC-e sinema filimlerine ağırlık vermeye başladı. Grev meselesinin aslını bende bilmiyorum, ama emek para ilişkisi olduğu kesin.
Size son bir haber daha. X Files 'ın ikinci filmi çekiliyormuş. Geçen ay ( Aralık gibi ) başlayan çekimler devam ediyor. Mulder ve Scully yakında bizlerle olacak. Uzun ayrılık bitecek. Dokuz sezondan sonra epey bir ayrı kalmıştık, çok özlemiştik.

Başlıkta belirttiğim gibi bu üç dizi uzun yıllar hatıralarımızdan çıkmayacak gibi. Geçmişteki, Dallas, Kaçak, Görevimiz Tehlike, Uzay Yolu, Bonanza, Küçük Ev gibi...


 
Toplam blog
: 487
: 1730
Kayıt tarihi
: 01.04.07
 
 

1965 İstanbul doğumluyum. İTÜ Elektrik mühendisliğinden mezun oldum. Özel sektörde Kalite Bölümünde..