Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '11

 
Kategori
Güncel
 

Herkes bayram sonrasını sabırsızlıkla bekliyor

Herkes bayram sonrasını sabırsızlıkla bekliyor
 

Başbakan Erdoğan


Herkes bayram sonrasını sabırsızlıkla bekliyor 

Başbakanımızın terör ile ilgili açıklamaları herkesi doğal olarak beklentiye sevk etmiştir. Başbakanımız akşam şehit ailelerine verdiği yemekte son günlerin en çok tartışılan sözünü tekrarladı. Terör ile ilgili tarihi bayramdan sonra olarak gösterdi. Katillerin şu günlerdeki terör olaylarının artırılması ile bu Başbakanımızın yeni süreç diye nitelediği süreci herkes bekliyor. 

Burada ben Kılıçdaroğlu’nun sözlerine dikkat çekmek istiyorum. Bir insan bu kadar kendiyle çelişen ifadeleri kullanır. Daha bu demokratik açılım başladığı zaman bu iş böyle olmaz, diyen CHP değil miydi? Peki şimdi ne oluyor da çıkıp silahla mücadelede bir şey olmayacağını gördük diyor. Bu adama oy verenlere inanın şaşıyorum. Kendisi ile çelişmediği gün yok. Böyle bir adamın arkasından nasıl gidilir? 

Gelelim asli konumuza. Başbakanımız bayramdan sonrası için hazırlıklarımız tamam dedi. Yeni bir sürece giriyoruz dedi. Ne mutlu bize ki Türkiye bu günü ne zamandan beri bekliyordu. Bundan önceki silahlı mücadelede sonuç alınmamış olabilir ama Başbakanımız başka. Bunu herkes biliyor. O dediyse bu işte boş konuşmaz ve bu sorunun temeline inecektir bu sorunu çözecektir. Terörden temizlenmiş Türkiye ise daha hızlı büyüyecektir. Başbakanımızın ifadelerinden bazıları şunlardır. 

- Demokrasiden, hukuktan, adaletten geri adım atmadan 74 milyon insanımızın güvenliğini, mutluluğunu koruyacağız. 

- Bizler o caniler gibi olmayacağız ama bu noktadaki mücadelemiz tavizsiz sürecektir. 

- Artık bu işte yeni bir sürece giriyoruz. Allah’ın izni ile milletimiz rahat olsun bu işi halledeceğiz. 

- 74 milyon huzur ve mutluluk istiyor. Demokrasiden, özgürlüklerden geri atmadan bu meseleyi halledeceğiz. Bütün birliklerimizle, beraber hazırlığımızı en ince ayrıntısına kadar yapıyoruz. Bütün eğitilmiş personelle bu mücadele yürütülecek. Bu yeni anlayışın hayırlı sonuçlar doğuracağını hep birlikte göreceğiz. Tek vatan tek devlet dedik. Ve bu yol böyle devam edeceğiz. Vatan toprakları üzerinde kimsenin ameliyat yapmasına izin vermeyeceğiz 

Videoyu İzle 

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..