Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '10

 
Kategori
Sinema
 

Herkes Musti'ye hayran kaldı

Herkes Musti'ye hayran kaldı
 

Mustafa Sandal; New York'ta Beş Minare filminde canlandırdığı Acar Polis karekteri ile göz doldurdu.


Mustafa Sandal New York'ta Beş Minare filminde Acar Polis karakteri ile ilk kez başrol oynamasına rağmen çok beğenildi. Reklam filmlerindeki başarısından sonra ''Musti mutlaka sinema filminde oynamalı'' diyenleri haksız çıkarmadı.

İşte Mustafa Sandal'ın ilk başrol oyunculuğu hakkındaki görüşler:

Hakkı Yalçın ( Köşe Yazarı ) : Mustafa Sandal'ın oyunculuğuna bayıldım. Amerikan patentli oyunculardan eksiği yoktu.

Ayşe Özyılmazel ( Köşe Yazarı ) : Mustafa Sandal Polis Acar rolünü hakkıyla oynuyor.

Ergun Babahan ( Köşe Yazarı ) : Haluk Bilginer ve Mustafa Sandal olağanüstüydü ama Amerikalı oyuncular da çok, çok iyiydi.

Bilal Özcan ( Köşe Yazarı ) : Mustafa Sandal, ilk sinema filminde harika bir oyunculuk sergiliyor.

Şengül Balıksırtı ( Köşe Yazarı ) : Mustafa Sandal şaşırtıcı. Normal yaşamında hiperaktif olan, elini kolunu oynatmadan konuşamayan Musti, nasıl dengeli bir oyun çıkarmış görmelisiniz... Üstelik onu izlerken bir pop star olduğunu unutuyorsunuz.

Yüksel Altuğ ( Köşe Yazarı ) : Televizyondaki her reklam oyunculuğundan sonra "Bu adamı bir yönetmen keşfetmeli" diye bas bas bağırdığım Mustafa Sandal eminim daha girift, daha çetrefilli karakter rollerinde çok daha başarılı olacaktır.

Serdar Akbıyık ( Köşe Yazarı ) : Mustafa Sandal’ın oyunculuğu iyi ama senaryo içinde o kadar dar bir alana tutsak edilmiş ki o rolün daha etkileyici olarak oynanması imkansız.

Gülben Ergen ( Sanatçı ) : Haluk Bilginer'in oyunculuğuna zaten söz yok ama; Mustafa Sandal'ın sergilediği oyunculuk çook iyi, gerçek, çarpıcı... Tebrikler M Sandal... Benim filmde starım M.Sandal :)


Haluk Bilginer ( Sanatçı ) : Mustafa Sandal gerçekten çok iyi bir seçim, izleyince göreceksiniz. Şahaneydi. Bu da yönetmenin öngörüsü ve vizyonunun kanıtı.

Mehmet Mehdi Eker (Tarım ve Köyişleri Bakanı): Mustafa Sandal'ın oyunculuğunu çok beğendim, filmin konusu da çok güzel .

Akşam Gazetesi: Polis rolündeki Mahsun Kırmızıgül ve Mustafa Sandal izleyicilerden tam not aldı.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..