Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '19

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Herkes Tayt Giymesin! mi?

Taytlar uzun zamandır kadınların vazgeçilmez giyim parçalarından. Hem rahatlığı, hem zayıf göstermesi, hem de bir çok kombinasyona uymasıyla, küçükten büyüğe herkes için gardıropların temel taşlarından. Hayatımıza ilk girdiğinde fazlasıyla yadırganmış olsa da bugün her yaştan, her kilodan ve fizikten kadının tercihi. Tercih etmemek mümkün değil ki! Çok seviyoruz taytlarımızı.

Göz alıcı ve muhteşem görüntülerin yanı sıra, talihsiz ve istenmeyen birçok görüntüye sebebiyet verdiği de bir gerçek. Giyen kişi her ne kadar halinden memnun olsa da, ‘yok artık, evden çıkmadan önce hiç aynaya bakmıyor mu bu kadın?’ ya da ‘ooooo o kadar da değil, bu kiloda/bu vücut tipinde tayt mı giyilir?’ gibi soru ve yorumlara varan vakalarla sıkça karşılaşıyoruz.

E şimdi sadece zayıf ve düzgün hatlı olanlar mı tayt giysin? Sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence herkes tayt giyebilir. Tek dikkat edilmesi gereken nokta fiziksel özelliklere göre doğru kombin edilmesi. 

Fit ve düzgün hatlı vücudu olanlar üzerine her şeyi giyebilecekleri gibi karnı açık bodylerle kombin edebilirler. Kalçası üst bedenine oranla geniş olanlar rahatlıkla taytlarını giyip, desenli ya da canlı renkli bir elbise veya tunikle üst bedenlerini daha geniş göstererek orantılı bir görünüm elde edebilirler. Çok uzun boylu kadınlar mini elbiselerle kombinlerken, ufak tefek ve narin kadınlar, koyu renk taytlarla daha uzun bir görsellik yakalayabilirler.

Neredeyse her çeşit ayakkabı ile giyilebilen çok amaçlı bir giysi bu tayt. Ancak hem kombinlenen parçalarla uyumlu olması, hem de altına giyilecek ayakkabının modeline yakışması açısından üretildiği kumaşı doğru seçmek önemli. Örneğin penye taytın altına stiletto giyilmez ama parlak ve kaliteli bir taytın altında stilettolarla muhteşem bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Yani doğru kullanıp, kendinize yakıştığına emin olduğunuz şekilde giydiğinizde sihirli ve her şeyi tamamlayan bir parça olarak üzerinizde parlayacaktır.

www.bukre.co.uk

 
Toplam blog
: 72
: 54
Kayıt tarihi
: 16.01.19
 
 

İskoçya'da Glasgow Metropolitan College/İngilizce eğitimimi tamamladıktan sonra Kanada Akademisi La..