Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Doğan Gazetecilik Kurumsal Blog

http://blog.milliyet.com.tr/kurumsal

16 Şubat '10

 
Kategori
İnternet
 

Herkese merhaba!

Herkese merhaba!
 

Doğan Gazetecilik olarak dijital dünyada yaptığımız ve yapacağımız tüm yenilikler ve bizden haberler için sizlere yeni buluşma noktamızı tanıtmak isteriz.

Peki Doğan Gazetecilik bünyesinde neler var?

Türkiye’nin 1 numaralı haber sitesi Milliyet.com.tr ile yetinmiyor, internet dünyasına farklı hizmetler ve ürünler sunuyoruz. Fanatik.com.tr, Radikal.com.tr, Milliyetemlak.com, Arabam.com, Hangisinegitsek.com çatısı altında yayın yaptığımız dikey portallarımız HangiOtel.com ve HangiRestoran.com, Arakibulaki.com, RealAge.com.tr, yeni gözbebeğimiz Posta.com.tr ve yaptığımız sayısız özel proje temasına sahip mikro siteler ile büyük bir yelpazeye sahibiz!

Bu blogu neden açtık?

Tüm yeniliklerimizden ve markalarınızın hedef kitlesi ile iletişimlerinize fark getirecek örnekler herkesten önce fark edebilmeniz, yarattığımız onlarca iyi örnek arasında size uygun örneği kolayca bulabilmeniz için bu blogu açmaya karar verdik.

Bu blogda kimi zaman yeni ürün lansmanlarını, kimi zamansa başarılı proje örneklerini ve dijital yayıncılıkta açtığımız yeni ufukları tanıtıyor olacağız.

Hepimiz hoşgeldik.

 
Toplam blog
: 56
: 721
Kayıt tarihi
: 09.02.10
 
 

Doğan Gazetecilik olarak dijital dünyada yaptığımız ve yapacağımız tüm yenilikler ve bizden haberler..