Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Emekli öğretmenim. Üç yıldır Söke Ekspres gazetesinde günlük yazılar yazıyorum. 2008 Yılında röportaj dalında Aydın Gazeteciler Cemiyeti başarı ödülüne layık görüldüm. Yine aynı cemiyet 2006 yılında da yerel yayınlara yaptığım katkılar nedeniyle beni ödüllendirmişti. Hikaye dalında da Denizli Şairler ve Yazarlar Derneği ta..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Leyla Zana ve "Türkiye milleti"

Kendinize göre sözler seçiyorsunuz da Atatürk'ün "Ne mutlu Türk'üm diyene" sözündeki derin anlamı, birleştirici amacı niye dikkate almıyorsunuz?

20 Kasım 2015 10:17
Kitaplar arasında: "Bu şehrin insanları"

Teşekkür ederim sevgili hocam.

19 Kasım 2015 14:00
Bir öğretmenin anılarından "Deniz Yeli"

Değerli meslektaşım, öncelikle övgü ve teveccühleriniz için teşekkür ederim. Nihal hanım ile tanışıp konuşunca bu anıları gün yüzene çıkarmak beni de çok heyecanlandırmıştı. özellikle Mehmet Emin Arkayın'ın hayatı aslında bir destan gibidir. Aydın'ın işgali öncesi bir okul Müdürü olan Mehmet Emin Bey işgal sonucu baskılara dayanamayarak Söke'nin Bağarası Beldesi'ne kaçar. Orada Kuvayı Milliye teşkilatını kurarak Aydın'da ilk kez Ankara Hükümetine bağlılık bildiren teşkilat olur. Esat Mahmut Bozkurt'un katkılarıyla çok önemli görevler yerine getirir. İşgal sonrası Aydın'ın seçilmiş ilk belediye başkanıdır. 6 yıllık başkanlığında yanmış yıkılmış Aydın'ı yeniden mamur hale getirirmiş, ama kendisi oturduğu mütevazi evinde kalmıştır. Çalışmamızı değerlendirdiğin ve köşende yer verdiğin için teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum.

13 Haziran 2013 11:36
 
Toplam blog
: 114
: 548
Kayıt tarihi
: 18.11.09