Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '17

 
Kategori
Güncel
 

Herşey iyi ve güzel olacak..

Herşey iyi ve güzel olacak..
 

İyi bildiğim bölge olduğundan dolayı rahatlıkla saldırının yapıldığı mekan ile Polis Karakolu arasındaki mesafenin elli metre olduğunu söyleyebilirim. Mekan kapısı ile Karakol'un kapısı çapraz olarak karşı karşıya rahatlıkla görülebiliyor.

Saldırgan terörist ticari taksi aracından inerek mekan kapısında görevli polis memuruna ateş ederek öldürüyor, içeri giriyor ve toplam yedi dakika süre içinde 39 kişiyi katlederek olayda kullanmış olduğu silahını olay yerinde bırakarak saldırgan kayıplara karışıyor.

Henüz 2017 takvimine yeni girdiğimiz ilk saatinde yaşanmış olan son derece üzücü ve hepimize acı veren bu saldırıyı kınıyor ve başta hükümet olmak üzere Chp ve Mhp Genel başkanları dahil derhal görevlerini terk etmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Bundan önceki terör saldırıları intihar saldırısı şeklinde gerçekleştiğinde, ne mesaj verildiği üzerinde yorumlar yapılır ve hükümet tarafından kınanarak gerekli tedbirler alınırdı.

Bu saldırıda saldırgan silahını olay yerinde bırakarak açık şekilde mesajını vermiştir.

Benim yorumum şöyle;

Ne iktidar, ne ana muhalefet ne de diğer muhalefet liderleri ülke yönetiminde başarılı değilsiniz, görevlerinizi bırakınız!

Evet saldırganın mesajı aynen böyle olduğunu düşünüyorum.

Hükümet ve ana muhalefet kanadından terör noktasında ortak mücadele vereceklerini söylüyorlar her defasında ama sonuç çıkaramıyorlar ve birbirlerini suçluyorlar.

Bana göre sözün bittiği yerdeyiz!

Ülkenin gerek yeni bir iktidara gerekse yeni muhalefet liderlerine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Karamsar olmaya gerek yoktur.

Her şeyin iyi ve güzel olacağının altını çizmek isterim.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..