Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Atatürk Üniversitesi Kimya MÜhendisliği öğrencisiyim. Aynı zamanda Turkcell Müşteri Hizmetlerinde Müşteri Temsilcisi olarak part time çalışıyorum. Kitap okumaktan hoşlanırım.  Zamanımın büyük kısmını internet alıyor şu sıralar ve de siyaset. Siyasete kafa yormayı seviyorum. Ve müzik tabii ki. Rock müzik ve özgün müzik dinle..

Devamı
 
 
Hayat güzelleşir seninle

Yazdığın şey çok güzel.Gerçekten harika bir yazı ....

16 Şubat 2007 01:36
Amerika'daki yıldızımız söndü...

Evet çok haklısınız Türkiye ve içinde yaşayanlar olarak bizler ülkemiz için ve tabiki de müzik dünyası için çok önemli bir aydınımızı kaybettik.Onu sadece bir aydın olarak görüp vefat ettiği için üzülmiycem aynı zamanda da çok iyi bir insan.Türkiye'den giden birçok kişi ilk olarak ona uğrardı çünkü hatırı sayılır bir ünü vardı.Vefat etmesi beni çok etkiledi.Ne diyelim başımız sağolsun..

16 Şubat 2007 00:14
Duman fırtınası...

Pek alakası yok söyleyeceğim şeyin Duman' la ama sana bir şarkı tavsiye edebilirim haddim olmayarak. Takip ettinmi, hatırlar mısın bilmiyorum ama bundan sanırım 2 sene önce Töre yüzünden genç bir melek öldürülmüştü. Adı; Güldünya. Aylin Aslım bu konu hakkında bir şarkı yapmıştı. Şarkının ismi de Güldünya. Dinlemen dileğiyle..

15 Şubat 2007 13:02
 
Toplam blog
: 1
: 4690
Kayıt tarihi
: 15.02.07