Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1972 doğumluyum ve bir bankacıyım. Hayatım boyunca en büyük hayalim bir yazar olmaktı. Ama, Türkiye'de kaç kişi istediği ve sevdiği mesleğini yapabiliyor ki... Hayat sizi alıp götürmeye başladığı zaman tutunacak bir dalınız varsa şanslısınız. Eğer yoksa, nereye savrulacağınızı kimse bilemez. Ben daha yenice Milliyet Blog'a tutun..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bölünme paronoyası…

Komuta kademesindeki son istifa ve gelişmeler, gösterilen kısmı ile 500 milyar ihracat, sizin ve benim bildiğim şekliyle yeni bir Türkiye'nin hedef gerçekleşmesi olan 2023 yılını sanırım 10 yıl geriye çekecek gibi gözüküyor.

30 Temmuz 2011 00:48
Bu referandum sonuçları bir umuttur

Gündemdeki tartışmalara bakılırsa meğer MHP'deki evet/hayır uyuşmazlığı tahminimden daha derinmiş. Bu durumda, bu referandumda evet ve hayır veren CHP seçmeninin oranı en az %35 gözüküyor. Bence dikkate değer bir rakam. Çünkü, AKP'nin tahmini oy oranına eşit.

17 Eylül 2010 00:40
Referanduma neden katılmıyorum

Lütfen üslubumu bağışlayın ama böyle düşünüyorum. Çünkü, her ne kadar vatandaş yerine konulmasak da, vatandaş olmanın birinci kuralı sandığa gitmek ve bir seçim yapmaktır. Genel seçimler olsun, belediye seçimleri olsun, referandumlar olsun, oy kullanmamanın gerekçesi olamaz. Çünkü, sizler oy kullansanız da kullanmasanız da seçimlerde birileri seçilecek ya da referandumlar sonuçlanacak. Şu an benim ve sizin gibi milyonlarca kişiyi tam anlamıyla temsil eden bir parti olmasa da, kimyamıza çok daha ters duran partilerin önüne set koyabilmek, onların çok daha fazla milletvekili çıkarmasını engellemek için bile mutlaka sandığa gidip bir görüş bildirmemiz gerektiğine inanıyorum. Tekrar affımı dileyerek saygılarımı sunuyorum.

08 Eylül 2010 09:32
 
Toplam blog
: 41
: 671
Kayıt tarihi
: 11.02.07