Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Kasım '12

 
Kategori
TV Programları
 

Heyecan dorukta! Kuzey Ferhat'tan kurtuluyor mu?

Heyecan dorukta! Kuzey Ferhat'tan kurtuluyor mu?
 

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Kuzey-Güney  peki ama ben ve benim gibi kolay kolay Tv izlemeyen kimselerin ilgisini çekmeyi başarabilmiş, konusuyla, oyuncularıyla adından her daim söz ettiren bu dizinin esrarı ne ola ki demeden geçemiyor insan:) 

Kıvanç Tatlıtuğ'dan başlayalım kimdir nedir malum bu genç oğlan eskiden best model mankeni şimdilerin yeni Kadir İnanır'ı belki de Hülya Avşarın tabiri ve bi ara Türk sinemasında hiç erkek jön yok dese de yeni bir jön aday adayı desek yanlış olmaz vesselam. Kıvanç mankenlikle başladı önce belki oyunculuk çok yoktu hayalinde ancak önünde bi sürü abisi onun yolundan geçen adamlar vardı kendine örnek alabileceği. Bunların başında çok net bir örnek vermek gerekirse Kenan İmirzalıoğlu karşımıza çıkmakta. Kimbilir belki Kenan belki bir başkası Kıvanç'ın şu an ki oyunculuk serüveninde büyük bir tesir yarattı ve şu an ki yerini almasına yardımcı oldu. Kıvanç tartışmasız kendini sürekli geliştiren ve yenileyen biri kuşkusuz zamanında Okan Bayülgen den almış olduğu oyunculuk dersleri ve seçmiş olduğu projelerle de kendini gösteriyor dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor aynı zamanda da pek mütevazi bu zat. Bir zamanlar Erkan Özermanla çalışmış olması ve ne yazık ki onun tuzaklarına düşmüş oluşu da çok talihsiz. Ancak onu kavle almayacak kadar olgun ve işine bağlı

Kuzey-Güney almış başını yürüyor, son bölümde çok heyecanlıydı Cemre - Kuzey ikilisinin aşkları gene gün yüzüne taşındı. Dahası Ferhat öldü mü kaldı mı olaylar hayal mi onu vuran kim hepsi bir muamma ve bizi gelecek bölümü izlemek için adeta kendine hapsediyor. 

Ne diyelim Ferhat ölsün sevenler kavuşsun:)

 
Toplam blog
: 16
: 1018
Kayıt tarihi
: 12.10.12
 
 

Öğretmen, resimci, kitap kurdu, fotoğrafçı.   ..