Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '08

 
Kategori
Haber
 

Hiç, kusura bakmayın beyler!

Hiç, kusura bakmayın beyler!
 

Haklılar...

Bir habere göre, bir grup hemcinsim, erkelerle aynı uçağa binmek istememiş...
Niye binsinler ki? Oh! valla iyi yapmışlar...

Şimdi biz hatun milletinin saçından, sesinden, kokusundan tahrik olan, bizleri örtünmeye zorlayan erkekler değil mi? (yani onları)
E niye güvenelim, nasıl güvenelim?

Hele bir imam var ya, hani o kadın sesi, saçı, iffeti için arada vaaz verir. Hah! işte ben o imamla aynı uçağa binmem mesela. Hele yan yana, asla oturmam. Olurda tesadüf ederse şimdiden söyliyeyim, THY bana da ayrı bir uçak bulsun.
Diyanette açıkladı, kadın ve erkeğin başbaşa kalması bile zina sayılırken. Aynı uçakta, tövbe yarabbim, destur... Namahrem..


Olacak iş değil. Kimse velveleye vermesin. Uçakta sorun çıkaran ablaları destekliyorum. Haklı buluyorum.

Yalnız bir konuya itirazım var. ''Be bacım, be ablacığım; sen ki iffetini korumak için sesinden, kokundan tahrik olma potansiyeli yüksek olan, yanında oturan az gelişmiş, aç, görmemiş erkek (!) milleti, tahrik olup seni cehennemlerde yandırmasın diye itiraz etmişsin. İyi, güzel de, niye havaalanını ayağa kaldırıken bunu düşünemedin? Tartıştığın görevli, erkek. Sesin yükselmiş, haya perdelerini yırtmış. Belki can havliyle ordan oraya koşarken terleyip kadın kokusu yaydın. Zinhar günah! Yani uçakta erkek yanına binmedim diye için bence çok rahat olmasın. Bu konuyu bir danış ulemeya! ''

Bu arada, THY görevlilerini hassasiyetinden dolayı kutlamadan geçemeyeceğim. Diğer yolcuların hayatını tehlikeye atma riskine karşı, 1.5 saat gecikmeye karşı, 18 hatunun hassasiyetine saygı gösterdiğiniz için tebrikler...


E, hiç kusura bakmayın beyler, bayanlar haklı... Sesten, saçtan, kokudan tahrik olan biz miyiz, sizler mi?

Kamera şakası mı, yoksa uyanamadığımız bi karabasan mı yaşamaktayız, ülke olarak?


 
Toplam blog
: 90
: 875
Kayıt tarihi
: 19.05.07
 
 

 Ama hayatın farkındayım. Hem güzel, hem acı. İyi midir farkında olmak? Yoksa iyi midir farkında ol..