Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '07

 
Kategori
Dünya Kadınlar Günü
 

Hiç düşündünüz mü?

HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?!

- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün amacı nedir? Samimiyeti var mıdır?

- Politikacılarımız, siyasi partiler, belediye başkanlıkları ve diğer erkek ağırlıklı kadrolu örgütlerimizin 8 Mart günleri çıkıp orda, burda kadınlara yönelik olaylardan, vaatlerden ve önerilerden bahsetmesi sizce samimi mi?

- 8 Mart günlerinde kadınlarla dolu bir gündemde boğulup; yılın diğer 364 günü kadınların esamesini okumayan ve 8 Mart vaatlerini unutan kişiler gerçekten kadınlarımızı mı düşünüyor??

- 8 Mart günleri Kadınlar'ın Günü de diğer 364 gün erkeklerin günü mü? Sizce 8 Mart bu haliyle kadınlarımıza yönelik çok büyük bir komplodan ibaret göz aldatmacası değil mi?

-Dünyanın ilerigelişmişlik düzeyi ülkelerinin kadınları 8 Mart'a neden 2, 5.uncu ve 3.Dünya ülkelerinin kadınları (Türk Kadınları dahil) kadar ilgi göstermiyor? Sizce 8 Mart bu haliyle de tartışılabilecek bir olgudan ibaret değil mi?

- Bütün bunların sonucunda gözler tamamen kapalı olarak 8 Mart'larda orda burda kadınlardan bahsetmek, feminen haklara değinmek kadınlarımıza yapılan çok büyük bir hakaret sayılmaz mı?? Cevapları size bırakıyorum. Bunları düşünmeden bir de şu linkteki haberi okumalısınız....

http://www.milliyet.com.tr/2007/03/09/son/sonsiy02.asp

 
Toplam blog
: 3
: 358
Kayıt tarihi
: 09.03.07
 
 

Medya mensubu, 27 yas¹nda.....