Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '09

 
Kategori
Futbol
 

Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden.

Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden.
 

Bildiğiniz gibi millenium yılları üç büyüklerin 100. yıllarıydı.

100. yılını ilk önce Beşiktaş kutladı. Beşiktaş 100. Yılında şampiyon oldu. Uefa kupasında çeyrek final oynadı. Bana göre önemli kupa şampiyonlar ligidir. Önemli olan orda başarı sağlamaktır. Sportif açıdan bu kadar işler yapabildi. Sosyal açıdan bir şey yoktu. Bir de balo düzenlendi. 100. yılı balosu.

100. yılını ikinci kutlayan klüp Galatasaray'dı. Galatasaray efsane oyuncusu Hagi’yi takımın başına geçirdi. Hagi’li Galatasaray ligde 3. olabildi. Sosyal açıdan bir şey yoktu. Sportif açıdan da kısır bir dönem geçirdi. Hatta o sezon Canaydın çok eleştirildi.

100. yılını son kutlayan klüp Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe takımın başına bir çaylağı getirmesine rağmen 100. yılında şampiyon oldu. Tüm spor dallarında şampiyon oldu.Basketbolda, voleybolda, yüzmede, yelkende her branşt başarı sağlanıp ezeli rakibi Galatasaray'ı da her branşta ezdi geçti. Her spor dalında oynadıkları 17 maçın 17’sinde de Galatasaray'ı yendi. 9 branşta aldığı 124 kupa ile guiness rekorlar kitabına girdi. Boşuna sokmazlardı bir klübü oraya. Bu sadece sportif açıdan oluşan olaylardı. Bir de unutmadan 9 branşın 8'inde 2 sene şampiyon oldu. Dünyada başka klüpte yoktu. Sosyal açıdan: Anıtkabir ziyaret edildi. Ünlü şarkıcı beyonce gelecekti, terör nedeniyle gelmedi. 100.yılda bilim kongresi yapıldı. Sporun her dalında bilgiler verildi. Sporcu sağlığından tutun, sponsorlara kadar.

100. yılını kutlayan en parlak klüp Fenerbahçe oldu. Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..