Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '11

 
Kategori
Güncel
 

Hileli ve aldamaca haber

Hileli ve aldamaca haber
 

GERÇEK SULTANAHMET KÖFTECİSİ LOGOMUZ


Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’ı kim kandırdı? Edremit halkına HİLELİ ve ALDATMACA haber 

H A B E R 

‘SULTANAHMET KÖFTECİSİ’ EDREMİT’TE AÇILDI Edremit’te’Sultanahmet Köftecisi’nin 112. inci şubesi Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu tarafından kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Başkan Kılıç, “İşletmenin Edremit’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Edremit’te hizmete giren tarihi ‘Sultanahmet Köftecisi’ Selim Usta 1920 den beri İstanbul’daki damağınızdaki lezzet artık Edremit Körfez halkının da damak zevki olacak. Merkezi İstanbul’da bulunan ve gelişmiş teknolojisiyle birlikte milyonlarca kişiye çağdaş mekânlarda hizmet veren Sultanahmet Köftecisi’nin 112. inci şubesi bu gün Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu tarafından kurdelesi kesilerek Edremit ilçesinde hizmete açıldı. İstanbul Hukuk Fakültesinde okuduğum 1970'li yılların sonunda Sultanahmet’te tanıştığım ‘Sultanahmet Köftecisi’ ile bu gün ilçemde 112. şubesini açmaktan gurur duyduğunu açıklayan Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, “Sultanahmet Köftecisi’nin Edremit Şubesi İşletmecisi Melih ve Murat Tüzün’ü açtıkları bu modern tesisten dolayı kutluyorum. İşletmenin Edremit’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Türk mutfak kültüründe yüzyıllardır tartışılmaz bir yere sahip olan Sultanahmet Köftesinin, her evde pişirilen özgün bir yiyecek olduğunu ve Sultanahmet Köftesinin kendine özgü lezzetinin bulunduğunu ve bu lezzeti günümüze taşıdıklarını belirten ‘Sultanahmet Köftecisi’nin Edremit Şubesi İşletmecisi Melih Tüzün, “Biz Sultanahmet Köftecisi’nin 112'inci şubesini Edremit’te açmanın mutluluğu içindeyiz. Sultanahmet Köftesi yanında kaşarlı köfte, baharatlı köfte, sultaniye köfte, hamburger menü, karışık köfte menüsü gibi 8 çeşit farklı türde köfte, soslu tavuk, piliç şiş gibi 7 çeşit tavuk menüsü, 30 çeşit meze yanı sıra tatlı ve içecek çeşitleri ile halkımıza hizmet etmekteyiz” dedi. Sultanahmet özel spesiyal irmik helvası, çorba çeşitleri bulunmakta olduğunu, işletmenin merkeze uygun dizayn edildiği ve 2 katlı ılup toplam 110 metrekare alanda hizmet vermeye başladıklarını açıklayan Tüzün, Bu markayı ilçemize kazandırdığımız için gururlu olduklarını söyledi. 

ABD Başkanı Barack Obama ile birlikte Ayasofya Müzesi ve Sultanahmet Camisi’ni ziyaret ettikten sonra Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sultanahmet Köftecisi’nde birllikte yemek yediğini açıklayan Edremit Şubesi İşletmecisi Melih Tüzün, Önder Tor’un sahibi olduğu, yurtiçinde 120 şubesinin bulunduğu Sultanahmet Köftecisi, ilk yurtdışı şubesini Moskova’daki Ramstore`da açtığını ve AB ülkelerine şubeler açılmaya devam edileceği bilgisini verdi. Yılmaz Akpınar Bulvarı üzeri Garanti Bankası yanında hizmete açılan Sultanahmet Köftecisi açılışına Zeytinli Belediye Başkan yardımcısı Nihat Sönmez’de katıldı ve açılış Edremitli vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

G E R Ç E K 

Sayın Haberciler, Edremitlisiniz, Edremit’i seviyorsunuz, Edremit’e faydalı olmak amacıyla Edremit halkını görüşleriniz, fikirleriniz ile gerçekleri yazarak aydınlatmaya çalışıyorsunuz. Araştırma yapmadan SULTANAHMET KÖFTECİSİ EDREMİT’TE AÇILDI başlıklı, haberden çok reklama yönelik yazılarınızla bize haksızlık edip Edremit halkını yanıltıp sizin yazılarınızı okuyan, size güvenenleri bilerek veya bilmeyerek kandırdınız? 

Tarihi ‘Sultanahmet Köftecisi’ Selim Usta 1920 KİM ? 

Uzaktan yakından ilgimiz olmayan yazınıza konu müessese ve kişiler kimler, ?
(Tüm Devlet erkânı bizim müessesemizi çok iyi tanıyan ve aile işletmemizi bilen saygın bir müşterilerimizdir. Ayrıcalığımızı bilirler.) 

İstanbul Hukuk Fakültesinde okuduğum 1970'li yılların sonunda Sultanahmet’te tanıştığım ‘Sultanahmet Köftecisi’ ile (Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’ı kim kandırdı? Bizi bu kişilerle ilgili zannettirdi?) 

Bahsettiğiniz müessese ve kişiler bu tarihte neredeydi ve Sultanahmet’te hiç dükkânları olmuş mu? Ne alaka ile yazınıza konu oluyoruz? 

ABD Başkanı Barack Obama ile birlikte Ayasofya Müzesi ve Sultanahmet Camisi’ni ziyaret ettikten sonra Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sultanahmet Köftecisi’nde birllikte yemek yediğini açıklayan Edremit Şubesi İşletmecisi Melih Tüzün’ün beyanını, Basında bizimle ilgili çıkan haberleri incelemeden yazınızda kullanarak Marka, isim sahtekârlığına bilinçli bir şekilde öncülük yapmış durumundasınız.. Yazınıza konu müessese ve kişilerin bizimle hiçbir ilgisi olmadığı bilinmektedir. 

NEDEN Bizden, OBAMA’DAN, Sn. Başbakanımızdan bahsediliyor? Çünkü; İnternet ortamında “OBAMA SULTANAHMET KÖFTECİSİ” kelimeleri yan yana arandığında görsellere baktığınızda HİLE ve ALDATMACA açıkça görülmektedir. Basın, gazeteler , internet sizin yazınızı haber yaptı.. Edremit halkını, İnterneti kandırmak ve 91 senelik müessesemizi haksız yere kullanmak, kullandırtmak bize ziyan vermek NEDEN? 

Yazınıza konu müessese ile hukuki davamız devam etmektedir. ( Av.Yağmur KUTLUCAN 0212 5195490 -3 hat bilgi alabilirsiniz;) 

Ayrıca Edremit Şubesi İşletmecileri hakkında da bizimle ilgili beyanlarından bahisle hukuki işlemleri başlattık.

Sayın Haberciler,  

Sizleri aydın birer kişi olarak, böyle bir yanlışlığı tekrarlamayacağınızı, yazacağınız haberi önce araştıracağınızı düşünüyorum. İnternet sitemizi ziyaret ederek, (www.sultanahmetkoftesi.com) literatürde bizi, tarihçemizi araştırarak ve de İstanbuldaki tüm basın mensuplarına sorarak bizi iyi tanıyın. 

Acilen internet ortamına ve Edremit halkına GERÇEKLERİ anlatacak bir şekil bulmanızı bekliyorum. 

Ayrıca, Milliyet Blog’da yazıyoruzm. “Sultanahmet Köftecisi gerçeği” başlıklı yazımı da okuyunuz. 

Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. 

Mehmet S.TEZÇAKIN 4 kuşak Tarihi Sultanahmet Köftecisi “Selim Usta” Kuruluş 1920 Divanyolu Cad.12 34122 Sultanahmet-İstanbul Tel: 0212 520 05 66 

 
Toplam blog
: 29
: 2358
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Mehmet Seracettin TEZÇAKIN (Araştırmacı - Nümismat) 1954 İstanbul doğumludur. 1974 Otelcilik Okul..