Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Meslek lisesi mezunu/maduruyum... Pek çok kişi gibi derin mücadelelerime yüzeysel gülümsemeler katarak yaşam platfotmunda sağlam bir duruş sergileyip iki yüzlü bir hayat idame ettiriyorum.. Call center da agent olarak çalışıyorum... Modern kölelik zincirinin halkalarından biriyim... Bunları çıkardığınızda mutlu bir birey s..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bankalar Kârda, Çalışanlar Zararda!

Merhaba yazınızı içim daralarak okudum..bende bir agent olarak çalışıyorum..ancak bir bankanın dış arama ekibinde taşeron bir firmaya bağlı olarak..biz bankacı olarak isimlendirilmiyoruz.. pek çok iş kolunda olduğu gibi çağrı merkezlerinde de durum içler acısı.. dünyanın en ağır işlerinden biri.. özellikle satış odaklı çalışılan departmanlarda çok ağır bir baskı var..ve alınan ücretler yapılan işe göre oldukça komik.. maaş + prim olarak lanse edilen ücretlendirmeler primlerin eften püften sebeplerle sıfırlanmasıyla yalan oluyor..bazen aşırı mesai ve prim olmasa asgari ücreti bile alamayacağımızı hatta firmaya borçlu kalacağımızı düşünüyorum.. bordrolar anlaşılması imkansız..hesaplamalar bizimle paylaşılmıyor.. yaptığımız mesailerin ücretleri 2 ay sonra ve onunla bununla mahsuplaşıldı denilerek az yattığı gibi birde olması gerekenden de eksik.. yani kesintiden de kesiyorlar.. işin içerisinden çıkamıyoruz.. anlatılacak söylenecek o kadar çok şey var ki..teşekkürler yazınız için..

21 Nisan 2012 11:32
Selma Taran olsaydım

her şey tamam da beni en çok şaşırtan şey..Ayşenin annesi de daha önce böyle bir sebepten çok acı çekmiş bir kadın.. belki hasta değildi ama sonuçta aldatıldı ve genç bir kadın için terk edildi akabinde de çok geçmeden neco evlendi.. annesinin o hezeyanlarına acılarına bizzat şahit olmuş bir kız.. başka bir kadına bu acıyı nasıl reva görür? anlayamıyorum.. tamam aşık olmuşlar eşinden ayrılmış ok.. ama bunu henüz 2 haftalık bir süreçte evlilikle neticelendirip o kadının acısını katlamak nasıl bir bencillik ve sadistlikdir? aşk duygu işi ama bu işte duygular tamamen sahte..zira başka bir acının üzerine böyle saygısızca ve fütursuzca sözde mutluluk kuruluyorsa burada duygu yok şehvet var..çıkarlar var derim.. bakalım 20 günlük aşkla 20 yıla yakın evliliğini heba eden taran hayal ettiğini yaşayabilecek mi?

03 Temmuz 2011 13:25
Aşık mı oluyorum yoksa…

Erkek hasta olur kadın bekler, kadın hasta olur erkek birilerini daha ekler..

02 Temmuz 2011 21:15
 
Toplam blog
: 15
: 558
Kayıt tarihi
: 27.05.08