Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '07

 
Kategori
Tarih
 

Hitler’ den öğrendiklerimiz

Hitler, komünistlerden çok şey öğrenmiş, bunu da belirtmekten çekinmemiş. Biz de, ‘köksüzler’ diyelim, ondan aşağı kalmayız, faşistlerden ve Naziler’ den çok şey öğreniriz. Bir bakalım neler öğrenmişiz, fasulyelerimizi bir dökelim, gaz yapmasın:

En büyük yalanı söyleyene inanıldığını, hatta üstüne üstlük bir de tapıldığını,
Katliamın bir noktadan sonra, yalnızca istatistik olduğunu, daha da abartırsan, o da olmadığını, Bilimsel deneylerde deontolojinin pek işlemediğini, yani o deontolojik deneylerin sonuçlarının pekala kullanılıp, üstüne üstlük binlerce kişinin canını kurtardığını, hatta ölümsüzlükle ilgili ilk deneyleri (başı öldürene dek soğutarak, ölümcül-yaşamcıl ara sınırı bularak) Hitler’in hempalarının yaptığını, dolayısıyla Nobel tıp ödülünden fazlasını hakkettiklerini, AB’nin salaklar yığınından oluştuğunu, Hitler’in gelişini mezbahalık öküz trene bakar gibi seyrettiklerini (gidişini de malul öküz olarak seyrettiler), Düşmanımın düşmanı argümanının, önce dost, sonra düşman, sonra yine dost gibi çeşitlemeleri olabileceğini, dolayısıyla dostunu arkadan vurabileceğini (bak bu çok önemli, ABD’ye karşı yani), hatta bunun için üste para alınabileceğini (bakınız Hitler-Stalin anlaşmaları), 2 dünya savaşında yenilmenin bir ülkeyi yok etmediğini, tersine savaşa girmemenin daha zararlı olabildiğini (bakınız Türkiye), Stresli Yahudiler olmayınca, BA'nın (Birleşik Almanya'nın) ve İsrail’in dahi çıkaramadığını, yani beyinlerin sulak ve ılık bostanda değil, çölde ve/ya kutupta yetiştiğini, Kana ve gözyaşına boğduğunuz salakların, bunun ertesinde korkudan sizinle el sıkıştığını, hatta aynısını yapmayın diye, size kredi açacağını (bak bak Türkiye, bu ders yine senin için), sizin de misler gibi yeniden bir numara olacağınızı, Cengiz Han'ın en büyük insan katliamı (60 milyon kişi ve 50 büyükkent) rekorunun çok yüksek olduğunu ve kolay kolay kırılamayacağını...

Bravo Hitler… Albert Einstein ve/ya Orhan Pamuk bile, bize bu kadar şey öğretmedi. ‘Pamuk, zaten hiçbirşey öğretmedi’ mi dediniz? Doğrudur.

 
Toplam blog
: 2216
: 514
Kayıt tarihi
: 16.08.06
 
 

Serbest yazarım. 1960 doğumluyum. BÜ İşletme mezunuyum. ..