Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Rumikorman (Korman Türkmen)

http://blog.milliyet.com.tr/rumi

13 Ağustos '09

 
Kategori
Bilim
 

Hitler hayalet uçağı ve Ufo teknolojisi

Hitler hayalet uçağı ve Ufo teknolojisi
 

Hitler hayalet uçağı


Adolf Hitler, emellerine ulaşabilmek için bilimin en uç sınırlarına gitmeyi ihmal etmemiş ve dünyayı fethetmek için o dönemin bilim adamlarına Ufolar inşa ettirmiştir.

Almanlar 1941 ve 1942 yıllarında daire biçimli uçak üretimine çoktan girmişlerdi. UFO teknolojisi konusunda da çalışmalar yapan ''Nazi Almanyası'' görünmezlik teknolojisi, zamanda yolculuk ve boyut atlaması konuları ile de yakından ilgilenmişlerdir. Hatta bu ve benzeri teknolojilerin araştırılması için Tibet ve Hindistan taraflarına VİMANA adı verilen, destanlarda adı geçen uçan araçların tarih öncesi kayıtlarının incelenmesi yönünde bir ekip gönderildiği speküle edilmektedir.Benim kanımca o dönemdeki NAZİ bilim adamları elektromanyetik gücün bir çok doğa üstü gibi görünen fenomenlere yol açabileceğini biliyorlardı.Ve bahsi geçen teknolojilerin elektromanyetizmin gizemli yapısı içinde çözülebileceğini her nasılsa bir şekilde biliyorlardı.Ve elektromanyetizmin prensiplerini kullanarak yerçekimine karşı gelebileceklerini düşünüyorlardı.

Hitler test uçuşları başarıyla sonuçlanınca bunları dostu İtalya lideri Mussolini'ye de tanıttı. Mussolini'nin silah danışmanlarından Luigi Romersa Almanlar'ın UFO'sunu "Yuvarlaktı, ortasında çevresi tamamen camla kaplı bir kokpiti, kenarında jet motorları vardı" diyerek tarif ediyor. Fabrika hataları nedeniyle uçaklar üretilemedi. Savaşın son aylarında da Prag'da Skoda fabrikası ile beraber çizimleri ve prototipleri de yok edildi.

1944'ün mart ayında Almanya'da üretilen ilk hayalet uçak gün ışığına çıktı. Dünyaca ünlü belgesel kanalı National Geographic'te yayınlanacak belgeselde yer alan bilgilere göre, II. Dünya Savaşı'nı kaybedeceğinden korkan Alman diktatör Adolf Hitler, mühendislerine hızlı ve görünmez bir uçak yapmasını emretti. Bunun üzerine mühendisler, 'Ho 2-29' hayalet uçak projesini oluşturdu.

ABD'de radara yakalanmayan hayalet uçakları ilk defa 1974 yılında üreterek hava kuvvetlerinin hizmetine sokmuştu. Ancak ondan 30 yıl önce Hitler, 1944 yılında radara yakalanmayan hayalet uçağın tasarımını mühendislerine yaptırmıştı. Hitler 1944 yılında yapımına hız verdiği hayalet uçak projesini hayata geçirmiş olsaydı, belkide İkinci Dünya Savaşı’nın seyri değişmiş olacaktı. Uzmanlar “Ho 2-29¨ adlı hayalet uçaklarla Hitler’in savaşı kazanma şansının yüksek olduğunu belirtiyor. Üç prototipi üretilen uçak bin kilometre hız, bin kilogram bomba taşıma kapasiteliydi.

“H 2-29¨ adlı bombardıman uçağı o dönemin en hızlı ve en etkili uçağı olacaktı. Projenin hayata geçirilememesinde Hitler Almanyası’nın artık savaşın gidişatının değiştirilmesinin mümkün olmadığına inanmaları da etkili oldu. Savaştan sonra uçağın planları ABD ordusuna geçti. Northrop-Grunman şirketi 250 bin dolara Adolf Hitler’in hayali olan uçağın bir maketini inşa etti.

 
Toplam blog
: 81
: 9709
Kayıt tarihi
: 01.12.06
 
 

1968 Ankara doğumluyum. Selçuk Üniversitesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatı, Fars Dili ve Edebiyatı Bilim..