Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '14

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Hızlı kilo vermenin yolları

Hızlı kilo vermenin yolları
 

Hızlı Kilo Vermenin Yolları


Herkes zayıf ve sağlıklı bir bedene sahip olmak ister. Bu standartlar ve genler gereği pek mümkün olmasa da, sağlık açısından ideal vücuda sahip olmak kişinin kendi elindedir. Kadın yada erkek olsun, herkesin sağlığını düşünerek beslenmesi, aşırı kilolardan uzaklaştıracaktır. Abur cubur yememek, yağda, tuzdan ve şekerden uzak durmak daha kontrollü olmanıza destek olacaktır. İnsanın ne yediğini bilmesi, şişmanlık gibi sorunları da ortadan kaldıracaktır. Hızlı kilo vermek aşırı kilolu insanlar üzerinde zaman isteyen bir konu olsa da, azim ve kararlılıkla yapılmayacak iş yoktur.

Hızlı zayıflama yöntemleri arasında öğün sayısı oluşturmak ilk sırada gelir. Uzmanlar, 3 ana öğününüz arasına 1 ara öğün eklemenizi önerir. Kahvaltısız güne başlamamak da kilo vermek isteyenler için son derece önemlidir. Kahvaltı yaptığınız takdirde, öğle yemeğinizi daha kontrollü tüketebilirsiniz. Ama kahvaltı bile yapmamış aç bir insanın öğle yemeğini nasıl yiyeceğini sanırım az çok tahmin edebilirsiniz. Kahvaltı güne başlamanız için son derece önemli. Ama ara öğün de en az kahvaltı kadar önemlidir. Az ama sık yerseniz, bu sizin için çok daha yararlı olabilir.

Hızlı zayıflama yediklerinize dikkat etmekle, yeme düzeninizi oluşturmakla ve alışkanlıklarınızdan vazgeçmekle olur. Sağlıklı beslenme ve spor, sizin çok daha fit görünmenize yardımcı olabilir. Günde 8 bardak su içerek vücudunuzu daha hızlı çalıştırabilirsiniz. Günde en fazla 3 fincan yeşil çay tüketebilirsiniz. Akşam yemeklerini geç saate bırakmamalı, her akşam yemeğinden sonra kesinlikle hareket etmelisiniz. Ev hanımı iseniz, evin içerisinde yapılabilecek tüm işleri yapmaya çalışın. Çamaşır yıkayın, çamaşır asın, bulaşık yıkayın. Ne kadar kalori harcarsanız, o kadar hızlı zayıflarsınız.

Kilo vermede oldukça etkili zayıflama ürünleri mevcut. Doktor tavsiyesi ile Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ürünlerden kullanabilirsiniz. Yağ bağlama özelliği bulunan bu ürünleri öğünlerinizden hemen önce içmeniz yeterli. 1-2 tablet kullandığınız zayıflama ürünü, besinlerle vücudunuza aldığınız yağı depolamadan dışarı atar. Böylece kilolara neden olan yağları sindirmeden tüketmiş olursunuz. Doktorlar tarafından da tavsiye edilen bu ilaçları uzman tavsiyesi ile eczanelerden satın alabilirsiniz.

Hızlı kilo verme yöntemleri arasında basit spor uygulamaları da yer alıyor. İp atlamak, bisiklete binmek ve tempolu yürüyüş, hayatınıza büyük değişiklikler getirecektir. Spor salonuna ayırmaya vaktiniz ve bütçeniz yoksa, bu gibi basit egzersiz yöntemlerini uygulamanızda yarar var. Özellikle yemeklerden sonra yapılan hareket, daha kolay hazmetmenize ve kalori harcamanıza neden olacaktır.

 

 

 
Toplam blog
: 60
: 7239
Kayıt tarihi
: 31.07.14
 
 

Mühendisim.  Kendimi geliştirmeyi ve hobilerimle uğraşmayı çok severim. Sürekli seyahat eden, bol..