Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '11

 
Kategori
Sinema
 

Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu…

Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu…
 

Tüm dünyayla aynı anda gösterime giren ‘Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu’ açılış yaptığı hafta sonunu 1.532.000 TL’lik gişe hâsılatıyla kapatmış! Universal Pictures Stüdyolarına Türkiye’de gösterime soktuğu filmler içinde, şu ana kadar en büyük açılış getirisini sağlayan yapım, baştan sona hız ve öfke dolu. Amerika’da da 83, 6 milyon dolarla rekor kıran film kuşkusuz şirketi çok memnun etmiştir. Ancak bu noktada asıl sorgulanması gereken husus filmin kalitesi değil, gençlerde artan hırs ve şiddet düşkünlüğünün boyutu olmalıdır. 

IMDB Puanı:7.9
Yapım:2011 – ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen: Justin Lin
Oyuncular: Vin Diesel, Eva Mendes, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Charisma Carpenter, Elsa Pataky, Gal Gadot, Matt Schulze, Don Omar, Joaquim de Almeida, Tego Calderon, Alimi Ballard, Alexandra Valentino, Arlene Santana, Fernando Chien, Mark Hicks, Michael ırby, Sharon Tay, Tj Hassan, Yorgo Constantine
Senaryo: Gary Scott Thompson, Chris Morgan
Yapımcı: Vin Diesel, Neal H. Moritz, Michael Fottrell
Görüntü Yönetmeni: Stephen F. Windon
Müzik: Brian Tyler
Süre: 2 saat 10 dk 

Hızlı ve Öfkeli 5’te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tüm filmlerinden tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian O’Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omar’a katılıyor. 

http://www.youtube.com/watch?v=YvivVaTxnTc 

İzmir 2011-05-05 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..