Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '16

 
Kategori
Güncel
 

Hizmetin reklamı olmaz; belediyelerin şunu şunu yaptık panoları halka saygısızlık

Yeter ki hizmet yapsın, isterse yaptığı hizmeti gözüme soksun diyenleriniz olacaktır. Ama yaptıklarının reklam panoları yapacakları işlerle ilgili duyurulardan fazla.

Adam iki metre süslü duvar yapmış, altında dört metre belediye başkanı bilmem kim! Yahu sen hizmetini yap biz kimin yaptığını biliriz. İnan oy zamanı da değerlendiririz.

Hani iyilik gösterilmezdi ki seninki iyilik de değil, görevini yapıyorsun. Adamın evinin duvarına bile yazmışsın, bilmem ne belediyesi, gerçekten ayıp!

Yaptıklarını biz görmesek Allah görmeyecek mi, bilmeyecek mi? Çok rahatsız edici ya! Caddeler sokaklar belediye başkanlarının boy boy resimleriyle dolu; kusura bakmayın ama artis misiniz siz! Yap işini otur koltuğunda!

Hizmetlerden de soğuyoruz. Gösteriş için yapılıyor gibi geliyor bize. Ya hizmetin orada, hizmetini görüyoruz zaten, uzaydan gelip birileri yapmadı herhalde, daha ne ben yaptım deyip on metrelik resmini koyuyorsun! Atatürk Türkiye’yi kurtardı onun bile bu kadar büyük resmi yok. Duvara boydan boya.

O kadar sevenin varsa, onlar gurur duysunlar diye yapıyorsan evlerine assınlar, Tahran sokaklarındaki Humeyni resimleri gibi adım başı bir duvarda sizin resimlerinizi görmek zorunda değiliz. Valla ben vatandaşım, kusura bakmayın, görüntü kirliliği yaratıyor. Bu söylediklerim ayrımsız her parti için geçerli.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..