Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '13

 
Kategori
Özel Lezzet Durakları
 

Hizmette sınır tanımazlar

Hizmette sınır tanımazlar
 

Öylesine güzel bir şehirsin ki, senin için ne şarkılar bestelenmiş, nice şairler senin güzelliğini dizelerinde dile getirmiş.

Her semtin ayrı bir güzel, her semtin ayrı bir özellikte, değişik kültürleri bağrında taşıyorsun. TAKSİM'i söylemeye gerek yok sanırım.  Günün her saatinde uzunu, kısası, şişmanı, zayıfı,  değişik kültürlerin, farklı inançların, geldiği yer.

Güzel bir bahar akşamını, bir kadeh şarap ya da bir kadeh rakı ile süslemek ister misiniz?

İşte o zaman İstanbul un en eski mekanlarından 1978 yılından bu yana hizmet veren Gümüşsuyu'ndaki PARK CAFE ye,

Sevgi, dostluk, hoş görü ne arasanız hepsi var. Sizi eski günlere götüren, dinlendiren Türk sanat müziği eşliğinde, güzel bir akşama. Karşılasın, sizi güler yüzü ile sevgili SAVAŞ BEY.

Hizmet eden personelin hepsi cana yakın, tebessümleri hiç eksik değil yüzlerinden. Bazen düşünürüm, onlar, bizleri oturduğumuz sürece mutlu ve memnun etmek için ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yaparken, acaba yüreklerinde, ne fırtınalar kopar, kim bilir yüreklerinin en derin köşelerine atmış oldukları sevinçleri hüzünleri vardır diye.

Burada çalışan insanları, gerçekten çok seviyorum, onların yüzlerindeki tebessümün kaybolmamasını, TANRI nın bütün güzellikleri onlara sunmasını dilerim. Çünkü, bu güzel insanlar, bu temenniye layık diye düşünürken, aldıkları bu pozitif enerjiyi, misli ile karşılarındaki insanlara da yansıtacaklarına inanıyorum. 

 
Toplam blog
: 106
: 461
Kayıt tarihi
: 18.06.09
 
 

 Hayata daima pozitiv bir bakış açısı ile bakan, insanları incitmekten, üzmekten korkan ama hay..