Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '15

 
Kategori
Futbol
 

H.Karaman Hamzaoğlu'nu yendi: Ç.Rizespor:4 , Galatasaray : 3

H.Karaman Hamzaoğlu'nu yendi: Ç.Rizespor:4 , Galatasaray : 3
 

f5haber.com


Özetle bu maç için denilebilir ki Rizespor ekibinin Teknik Direktörü Hikmet Karaman Galatasaray’ı nakaut etti. Tabii bu arada da Hamza Hamzaoğlunu’nu da…
 
Olur böyle şeyler diyeceksiniz… Olmaz böyle şeyler. Galatasaray Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu Rize maçında öyle hatalar yaptı ki… İşte sonuç böyle oldu.
 
İşler baştan bozuktu.. Galatasaray’ın 5 forvetle sahaya çıkıp, tümünün de elini kolunu sallayıp sahada gezinmesi utanılacak bir olaydı.
 
Maçtan sonra Teknik Direktörlerin tek cümlelik maç özetleri, gerçek durumu da yansıtıyordu.
 
Maçtan sonra Hikmet Karaman : “Bizi hafife mi aldılar bilemiyorum?” derken, Galatasaray’ın tutumunu bütün gerçekliğiyle ortaya koyuyordu. 
 
Hamza Hamzaoğlu ise : “Bu kadar basit olamaz.” Diyerek şaşkınlığını ve yaptığının hesabını verememenin ezikliğini yaşıyordu. 
 
Galatasaray bunu her zaman yapıyordu. Maçın başında bir gol attılarsa, takım hemen gevşiyordu.
 
Bu arada o takımda, sadece işini bilen bir tek Sneijder vardı. O da maçın başında golünü atmakla, takımına yapılması gerekeni gösterdi. 
 
Diğer yandan, Galatasaray forveti bundan hiç ders çıkartmadı. Hele Burak Yılmaz emekli olmuş gibiydi; Umut Bulut ise Galatasaray takımına yakışmıyordu ve bunu da kırmızı kart alarak oyun dışında kalmakla gösterdi. Aslında Galatasaray forveti sahada gezindi durdu.
Ona karşılık Rize maçı sonuna kadar bırakmadı. Ve futbolun nasıl oynanması gerektiğini gösterdi.
 
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray, Yeni Rize Şehir Stadı'nda karşılaştılar. Maç Çaykur Rizespor'un 4-3'lük üstünlüğü ile sonuçlandı!
Orta Hakem Serkan Çınar yönetiminde maça çıkan takımların kadroları şöyleydi:
Çaykur Rizespor:: Itandje, Orhan Ovacıklı, Oboabona, Viera, Eren Albayrak, Robin Yalçın (Dk. 80 Tusynzski), Koray Altınay, Mehmet Akyüz (Dk. 72 Deniz Kadah), Ahmet İlhan Özek (Dk. 62 Dhurgham İsmail), Cheveliar, Kweuke.
Teknik Direktör: Hikmet Karaman
 
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Kadir Balta (Dk. 24 Semih Kaya, Dk.83 Denayer), Olcan Adın, Selçuk İnan (Dk. 18 Rodriguez), Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Umut Bulut, Burak Yılmaz.
Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu
Goller:
4.dk. Sneijder (GS)
19.dk. Mehmet Akyüz (Rize)
45.dk. Mehmet Akyüz (Rize)
(İkinci Yarı)
65.dk. Podolski (GS)
75.dk. Olcan Adın (GS)
90+2.dk. Kweuke (Rize)
90+4dk. Deniz Kadah (Rize) 
 
Sonuç: Rizespor :4 –Galatasaray: 3
 
Değerlendirme:
 
Bir takım uzatmada, son iki dakikada iki gol yiyebilir mi? Galatasaray bu hatayı yaptı ve  3 puanı Rizeye hediye edip, başı eğik İstanbul’a döndü.
 
Üstelik üç gazi’yle… Selçuk İnan, Hakan Balta, Semih Kaya sakat olarak İstanbul'a döndüler.
 
Bu yenilginin sorumluluğu elbette Hamzaoğlu’nun üzerindedir ve Galatasaray Rize’de bırakılan bu 3 puanı çok arayacaktır.
 
Yapılacak bir tek şey var.. Hamzaoğlu’nun kulağını çekmek. Onun yanına danışabileceği iyi bir danışman vermek. Hamzaoğlu kendine çok güveniyor ama bu gün görüldü ki, o kadar özgüven diğer yandan 3 puana mal olabilir.
 
Bence bu maçta Hikmet Karaman güldü… Galatasaray’lılar ise çok üzüldü…
Geçmiş olsun diyelim. Yenilerine bakalım ve akıllı olalım.
 
 
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..