Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hayalgücüyle iş yapan, her türlü fikri tartışmak, bu fikirlerin üzerine yenilerini inşaa etmek ve gerek Türkiye sınırları içerisinde gerek dışarıda sanat kisvesi altında yapılan bir takım saçmalıkları gün yüzüne çıkarmak için var ettim bu bloğu. Adım, Oğuz Kaan... Konservatuvar müzik bölümü mezunuyum. Yazarlıkla da uğraşıyorum. ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Türkiye'ye işgalci diyene bak!

Amerika Birleşik Devletleri gibi daha kuruluşunda soykırım yatan bir diktanın söylediklerini dikkate almamamız gerekir aslında ama neden alıyoruz cunku bizi yoneten kısıtlı akılların yani sadece ATALET VE KALKINMA degil 1938 den sonraki hepsini kastediyorum, üretmek yerine oturduğu yerden ülkeyi yönetmek isteyişleridir bizi bu noktaya getiren. Bush gider Obama gelir o gider Arnold Heman gelir Batman gelir kim gelirse gelsin aslında bizi ilgilendirmemesi gerekir. Ama ilgilendiriyor çünkü ülkemizi oy verdiğimiz insanlar değil maalesef ki onların peşkeş çektiği ve bütün dünya tarafından asıl işgalci kimliği kanıtlanmış ABD yönetiyor. Ben bir sonraki seçimlerde gidip oyumu Washington'da atacağım en azından artık kandırılmış hissetmem kendimi.

22 Ekim 2008 15:49
Sezen Aksu besteleri uzaktan da sezebilir mi? - 1

Hassasiyetinizi ayakta alkışlıyorum. Bir müzisyen olarak ayrıca da teşekkürederim size. Ne demek istediğinizi anlıyorum. BU konuyu da daha fazla uzatmayacağım. Hocam'a sadece şunu söylemek istiyorum. Hocam nolur yılmayın. "Onlar ki suda yaşarlar ancak bilmezler deryayı ... "

13 Ağustos 2007 00:25
Sezen Aksu besteleri uzaktan da sezebilir mi? - 1

Kesinlikle onu demek istemedim. Öyle anlaşıldıysa özürdilerim. Elbette ki Sezen yapınca Sanat hocamız yapınca sanat değil diye bir şey söz konusu değil. Demek istediğim şuydu. Bahsettiğimiz parçayı notaya döktüğümüzde ki çok yoğun olduğum için bunula pek ilgilenemiyorum. İddia ediyorum ki, bu ve bunun gibi yaklaşık dört beş tane daha benzerlerini bulabilirim. Burada sözünü ettiğiniz şeyin kesinlikle bireysel hak ve özgürlüklerin özellikle de adaletin herkesin yörüngesinde eşit şartlarda işlemesidir ki bu konuda sonuna kadar hak veriyorum size. Aynı olay hocanın değil de Sezen'in başına gelmiş olsaydı sonuç bu mu olacaktı sorusuna cevabım maalesef hayır olacak bunu kabul ediyorum. Ama insanlar şunu da bilmelidirler ki ve özellikle sayın hocam bu şarkı el gibi isminde tekrar hayat bulmasaydı ve meşhur olmasaydı hoca bu parçanın arkasında koşmayacaktı. Ben buna inanıyorum. Hoca yapıtını bir çocuk gibi görmekten ziyade piyango çıktığını fark ettiği biletinin peşinden koşuyor gibi sanki...

09 Ağustos 2007 19:07
 
Toplam blog
: 1
: 361
Kayıt tarihi
: 07.08.07