var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElementsByTagName("a"); for(i=0; i" />
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '10

 
Kategori
Güncel
 

Hollanda, Dindar Subay Arıyor

Hollanda, Dindar Subay Arıyor
 

İslam Büyük Bir Hızla Yayılıyor


Dünyada dine dönüş hızla devam ediyor. İşte bu gelişmelerden biri daha ! Batılı orduların dindar personele ne kadar önem verdiğini gösteriyor

"Namaz kılan bir askerin fotoğrafının konulduğu ilanda, dindar personel istedikleri vurgulandı.

Başörtülü kadınların orduevleri ve askerî birliklere girmesini yasaklayan, dindar personeli ordudan uzaklaştıran, buna karşılık zina yapan personelini ise terfi ettiren TSK, bu uygulamalarıyla halkın kendisine olan güvenini kaybederken, Hollanda ordusunun yayınladığı bir ilan, gelişmiş ülke ordularının halkın güvenini kazanmak için kutsallara nasıl önem verdiğini bir defa daha gözler önüne serdi.

Metro gazetesine ilan veren Hollanda Savunma Bakanlığı ve Genelkurmayı, ordunun dindar personelin her türlü ihtiyacını karşıladığını ve ibadetlerini yerine getirebilmesi için her türlü imkânı sağladığına dair ifadelerin yer alması dikkat çekti. Modern bir odada namaz kılan ordu personelinin fotoğrafının yer aldığı ilanda, kendi evlerinde (orduda) farklı dinlerden insanların bir arada yaşamasını sağladıklarını ve kutsal olana saygı göstermenin, ordunun görevi olduğu belirtiliyor.

YARDIMCI OLMAK İÇİN İMAMLAR İSTİHDAM EDİLİYOR

Özellikle Müslümanları hedef alan ilanda, ordunun personelinin dinî ihtiyaçlarını karşılamak için 24 saat aktif olduğu belirtilerek, “İnsanlarımız, sadece beraber ve birlikte çalışmaz, aynı zamanda birlikte yaşarlar” ifadeleri yer aldı. “Ne kadar farklı ve çeşitli olurlarsa olsunlar, dinî inançları ve hayat felsefeleri ne kadar ayrı olursa olsun, onlar için din adamları ve (İbadetlerinde yardımcı olmak için) özel yardımcılar çalışır” denilen ilanda, yemekhanede helal yemek çıkarıldığı da kaydedildi. "


http://www.timeturk.com/Hollanda-dindar-subay-ar%C4%B1yor_102743-haberi.html

http://www.dunyadadinedonus.com/
> type="text/javascript"> var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElementsByTagName("a"); for(i=0; i< ;="" tmp[i].target="_blank" i++)="">

 
Toplam blog
: 164
: 3066
Kayıt tarihi
: 01.11.09
 
 

Özel bir şirkette dış ticaret yetkilisiyim. İnternet üzerinden toplamış olduğum bilgileri, başkal..