Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Mustafa Orhan Ertuğruloğlu

http://blog.milliyet.com.tr/oertugruloglu

03 Mayıs '15

 
Kategori
Güncel
 

Hollanda'daki Mafia Hesaplaşmasına Erdoğan'ın Adı Karıştırıldı

Hollanda'daki Mafia Hesaplaşmasına Erdoğan'ın Adı Karıştırıldı
 

1 Mayıs tarihli de telegraaf


Hollanda'daki İnfaz olaylarının Erdoğan'a uzandığı iddiası 1 Mayıs tarihinde Hollanda TV'lerinde baş haberdi. Haber ,Nepal depremini, Baltimore olaylarını solladı. Konu sabah haberlerinde geniş şekilde işlendi.

Hollanda'nın en yüksek tirajlı gazetesi telegraaf baş sayfayı tamamen bu konuya ayırdı. Ayrıca baş makalelerden biri de bununla ilgiliydi .

"Mafya Savaşı" başlıklı köşe yazısı şöyleydi:

"Ülkemiz Türk Suç Örgütleri'nin kanlı hesaplaşmasına sahne oluyor. Geçen hafta Amsterdam'da infaz edilen yeraltı dünyasından Barış Önder'in bu mafia savaşının son kurbanı olduğu anlaşılıyor.

Eyleme karışan örgütlerden birisinin başındaki Sedat Şahin, uyuşturucu imparatorluğuna hükmetmekte ve bütün yeraltı dünyasına dehşet salmaktadır.

Telegraaf gazetesinin gördüğü polis dosyasında Şahin çetesinin Türkiye'deki en üst düzeyde muhtemel ilişkileri olduğu yer almaktadır. "El nerelere uzanıyor?" başlığı altında dosyada Şahin'in Hollanda'daki taşeronu ile bir aracı arasına yapılan telefon görüşmesine atfen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı ile ilişki ihtimaline değinilmektedir.

Dedektiflere göre görüşme yeraltı/yerüstü dünyasının ne kadar iç-içe geçtiğinin delilidir. Bu ilişki tahkik edilmemişse de,karşımızda giderek güçlenen bir suç örgütü vardır.

Sözkonusu örgüt Hollanda'da büyük şiddet patlamasına karıştığına göre siyasi çevrelerle ilişkisi, konunun üzerine eğilinmesine engel teşkil etmemelidir. "

Haber olsun, makaleler olsun, Hollanda'da yaşayan Türk Toplumu'nu oldukça üzdü.

İtibarımız biraz daha yıpranmış oldu..

Umarım hükümetimiz bir açıklama ile haberleri tekzip eder

 
Toplam blog
: 36
: 122
Kayıt tarihi
: 19.05.14
 
 

1964 Yılında Ankara ODTU ve 1971 yılında Birmingham Universitesi'nden mezun oldum..4 yıl TRT'de r..