Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '08

 
Kategori
Dil Eğitimi
 

Hollanda temel yerleşim bilgi sınavı

Hollanda temel yerleşim bilgi sınavı
 

Hollandaca Temel Yerleşim Bilgi Sınavını geçmekle işiniz bitmiyor. Bu sınavı geçmek zorlu bir yolculuğun başlangıcı.

Hollandaya gittikten sonra da Hollandaca dil dersi ağırlıklı toplumsal uyum ve dil kurslarını takip etmek zorunda olacaksınız. Söz konusu Uyum kurslarından, zorunlu öğrenim döneminde Hollanda`da yaşamış olanlar, belli bir eğitimi tamamlamış veya meslek diploması elde etmiş olanlar ile Hollanda vatandaşlığı hakkını almış olanlar muaf tutulacaktır. Kurslar belediyeler tarafından düzenlenecek olup kursa katılacak kişi, masraflarını kendisi ödeyecektir. Zor durumda olanlar ile kursları başarıyla tamamlayanlara yapmış olduğu masrafının yarısı geri verilebilecektir.Kursa giden tüm yabancılar, üç yıl içinde bu kursları tamamlamak zorunda olacaktır.

Başlangıçta yazdığım gibi görülüyorki Hollanda dilini, kültürünü ve yasalarını öğrenmek zorundasınız. Bunun için size tavsiyemiz Hollandaca dilini öğrenmeniz. Gitmeden hazırlıklı olmanız. İmkanı olan arkadaşlar günümüzdeki teknoloji ve Eğitim kurumlarından destek alarak hollandacayı
öğrenebilirler.

Eğer Hollandaya gitmeden önce daha donanımlı olursanız, uyum sağlamanız bir okadar olacağı gibi kurslarda da daha başarılı olursunuz.

Size yeni yaşantınızda mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla;

 
Toplam blog
: 8
: 2148
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

Holllandada Yüksek Okul Eğitimi aldım. İşletme ve Finans konusunda iş deneyimlerim var. Hollandacayı..