Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Homeopati

Bazen insan ne kadar mantıklı ve bilimsel dşünsede hayat insanın karşısına süprizler çıkarıyor. Homeopatide öyle bir şey .İşin türkçesi benzerleri benzerlerle tedavi etmek.ilaç diye verdikleri şeyin içinde ilk defasında tuz tanesi kadar bir şey koyuyorlar sonra onuda koymuyorlar.

Fakat 4 yaşındaki bir çocukta denedik ve başarılı oldu. Yeğenim çok hastalanıyor ve her defasında antibiyotik almak zorunda kalıyordu, mayıs ayında bademcikleri iflas etmiş alacağız dediler.Hhesapladık gerçekten sadece ocaktan mayısa 6 kez antibiyotik kullanmış. Bu arada bir de ikizi var ona bir şey olduğu yok o da ateşleniyor 2-3 günde toparlanıp düzeliyor. Her neyse bu arada bir homeopati uzmanıyla tanıştık çocuğa bir ilaç verdi ateşlendiğinde bunu kullanın ateş 3 gün içinde geçecek dedi.

Evet bir hafta kadar onra çocuk hastalandı ve biz sadece onun verdiği ilacı kullandık. Çocuk iyileşti, ve o zamandan beri her hastalandığında uzmanın verdiği o sulardan içiriyoruz ve çocuğumuz iki ay öncesi kreşe başlamasına rağmen halen bir kez bile mayıs ayından önceki kadar kötü olmadı ve hiç antibiyotik kullanmadı.
Velhasılı bu aslında bir düşünme biçimi ''beni ne hasta etti?''diye düşünmeyeceksiniz '' beni hasta eden duygum ne?''diye düşüneceksiniz.
Hastalık zayıf olduğunuz noktadan gelip sizi buluyor.
Ve bu yöntem gerçekten inanılmaz .

 
Toplam blog
: 2
: 469
Kayıt tarihi
: 24.12.07
 
 

Ankara ün. ziraat fak. gıda bilimi ve teknolojii mezunuyum...