Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Hoşgeldin Bülent Hoca.

Hoşgeldin Bülent Hoca.
 

Hoşgeldin Bülent Hoca.


Yardımcıları gönderildikten sonra, bitkisel hayata giren Skibbe'nin, nihayet fişi çekildi. Onunla olmayacağı baştan belliydi, sakatlıklarla boğuşan Galatasaray'da en büyük sakatlık, Skibbe'nin mantalitesindeydi, nihayet anlaşıldı. Zararın neresinden dönülse kardır diyelim ve geleceğe bakalım.

Geçen sene buna benzer bir operasyonla başa geçirilen Cevat Hoca Galatasaray'ı şampiyonluğa taşımıştı, ancak bu bir mucizeydi ve her zaman olmaz. Bu sene Bülent Hocanın işi çok zor. İnşallah sakatlar konusuna bir çözüm bulup, defansa kendi oynadığı zamanlardaki gibi cengaver oyuncular bulur. Kalecinin de bir an önce gönderilmesinde fayda var. Kocaeli maçında sakatlanana ve çıkana kadar 1. kalecileri Serdar olsun, o çıktıktan sonra yerine giren 2. kalecileri Kılıçarslan Kopuz olsun, De Sanctis'ten 10 gömlek üstündü. Kadro açısından zengin sayılan Galatasaray'ın en problemli mevkiisi defans. Geçen sezondan bu yana bir türlü çözüm bulunamayan bu sorun, hemen her maçta takımı zor durumlara sokuyor. İyi bir kaleci takımın yarısı derler. Bu nedenle Galatasaraya yakışan, iyi bir kalecinin acilen alınması şart. Orkun'la Sanctis'le bu iş yürümez. Aykuta gelince daha çok pişmesi lazım, şimdilik iyi bir ikinci kaleci olur.

Acilen kurtulunması gereken bir diğer oyuncu da Ümit KARAN. Artık Galatasaraya faydadan çok zarar vermeye başladı, hatta Hasan ŞAŞ'ın dahi ayrılık vakti geldi. Bu iki oyuncu bir müddet sonra Bülent Hocaya'da posta koymaya başlarlar. Ayhan AKMAN da Bülent Hoca'nın futbolculuktan arkadaşı, ancak uyumlu olacağına inanıyorum. Dere geçerken At değiştirilmez sözüne inananlardanım. Hatta Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli değişikliğinde de bu konuyu bloglarımda dile getirmiştim. Ancak bu konu çok farklı çünkü ortada at falan kalmamıştı. Yardımcıları kovulduğu an At sürüklenip gitmişti, o gün bu gündür, Skibbe kendini Galatasaray'da hoca zannediyordu. Biz de öyle. Son yediğimiz 5'lik, başta Başkan olmak üzere bütün camiayı kendine getirdi. Arslan gaflet uykusundan uyandı, savulun. :)

 
Toplam blog
: 61
: 2135
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

İstanbulda yaşıyorum, bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Kitap okumayı, satranç oynamayı, ..