Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '08

 
Kategori
Yılbaşı
 

Hoşgeldin yeni yıl

Hoşgeldin yeni yıl
 

Bugün 31 Aralık bugün herkes yeni seneye girerken kimbilir neler hayal ediyorlar. 2008 acı ve tatlı herşeyiyle geride bırakıp 2009'u yaşamaya başlayacağız. Garip olan şu ki seneleri ne kadar çabuk tüketiyoruz. Hayatın bir su gibi akıp gitmesi, belki kimimizi olgunlaştırıyor, kimimizin ise elinden kayıp giden seneleri bir kez daha hatırlatıyor.

Bir yılın bitmesi ve diğerinin başlaması bence her şeyi sıfırlamak gibi bir durum. İnsanlar yaşamlarını değiştirmese de bir şeyleri yeniden ama daha doğru yapmak için kendilerini belirli, kesin bir zaman aralığı arıyorlar. İşte yeni yılımız bura da sahneye çıkıyor. Herkes yeni yılın başlamasını taze, güzel, iyi bir olay gibi görüp ''Evet neden bu günden itibaren bir şeyleri değiştirmeyeyim?'' diye soruyorlar kendilerine..Yeni seneye girerken hepimiz şunu düşünelim, yaşamımızdan neleri çıkarmalıyız? neyi değiştirmeliyiz, hayatımıza ne katmalıyız, yeni senede neleri gerçekleştirmeliyiz. Kendimizle ilgili bazı şeyleri değiştirmeyi gerçekten istememiz gerekmeli ki hayatımızın akışını değiştirip farklı yöne doğru gitmesini belirleyelim.

Kaçımızın yeni yıl için planları var? Kaçımız şu anda yeni bir yıla girecek olmanın tatlı heyecanını yaşayabiliyor? Yeni bir yıla girdiğimizde kaçımızın hayatında gözle görülür bir değişim yaşanacak? Açalım kollarımızı ve büyük bir iştahla 2009 saralım değişimlerle. Aslında değişim için yeni bir yıla da gerek yok çünkü her sabah yeni bir başlangıçtır yeni bir dünyaya...Tabi değişmeyi başarabilenler için...

Çevremde tanıdığım bazı insanlara acıyorum her zaman olduğu gibi. Onlar için çok zordur değişim. Çünkü beyin hücrelerinin tempolu çalışmasını gerektirir ve maalesef onlar çene ile el-kol çalıştırmaktan hücrelerini çalıştırmaya pek vakit bulamazlar…Beyinleri sadece kendi egolarına çalışır bencil, sorumsuz, insanların ahlarını alarak yaşayan ve sonun da tıkanıp kalanlar.. Onlar dünyalarını değiştirmezler, sadece kendi dünyalarını, değiştirdiklerini sanıp yavaşça çekilip giderler aramızdan....Şunu unutmadan yaşayalım bu dünyadan gözlerimizi kapatıp gitmeden, yaptığımız iyiliklerin ve kötülüklerin bedelini bir şekilde ödeyip göçüp gideceğiz.

Yeni bir yıl; yeni bir sayfa, yeni umutlar, yeni başlangıçlardır aslında. Siz de kendi beş yıldızlı geleceğinizdeki yerinizi ayırtın geç kalmadan. Yeni yılın herkes için, barış, sağlık, huzur, başarı, mutluluk ve bereket getirmesi dileklerimle. Herkese iyi seneler.

 
Toplam blog
: 53
: 2313
Kayıt tarihi
: 30.01.07
 
 

Hayat herşeye rağmen o kadar güzel ve sevgi doludur ki. Benim için hayat kimi sevdiğim ve kimi in..