Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '09

 
Kategori
Teknoloji
 

Hotmail'de yenilikler!

Hotmail'de yenilikler!
 

Live Hotmail...


Merhaba, Windows Live Hotmail üzerinde güzel, ilgi çekici yenilikler var. Gelin bir göz atalım. Başlıklar halinde sizlerle paylaşıyorum. Tüm e-postalarınızı bir yerde alın Diğer e-posta hesaplarınıza gelen mailler doğrudan Windows Live Hotmail gelen kutunuza gelebilir. Gmail ve Yahoo! Mail (Plus) dahil olmak üzere "POP özelliği" olan tüm hizmetler kullanılabilir. Aşağıdaki şekilde gerekli ayarları yapabilirsiniz. Hotmail gelen kutunuzdan:
    E-posta hesabı ekleyin öğesini tıklatın (ekranın sol tarafındadır). Diğer e-posta hesabınızın e-posta adresini ve parolasını yazın ve İleri öğesini tıklatın. İletilerin gelen kutusuna mı ayrı bir klasöre mi gönderilmesini istediğiniz seçin ve Kaydet öğesini tıklatın.
Önemli: Arkadaşlar, bunun çalışması için, Hotmail hizmetine getirmek istediğiniz e-posta hizmetinde POP özelliğinin açık olduğundan emin olun (bunun için hizmette oturum açmanız ve ayarlarınızı değiştirmeniz gerekebilir). Hotmail ürününde anlık ileti kullanın! Yine güzel bir özellik. Hotmail ürününden anlık ileti gönderebilirsiniz. Bu fonksiyon, Windows Live Messenger'ın yüklü olmadığı ortak bir bilgisayarda olsanız bile Messenger kişilerinize anlık ileti gönderebileceğiniz anlamına gelir.
    "Messenger" açılan menüsüne giderek Hotmail içinden Messenger oturumu açın. Sohbet etmeye başlamak için:
      Bir Messenger kişisinden e-posta almışsanız, kişinin çevrimiçi olup olmadığını görürsünüz — adının yanındaki yeşil, sarı veya kırmızı göstergeye bakmanız yeterli. Sohbet başlatmak için göstergeyi tıklatın. "Messenger" açılan menüsünden Çevrimiçi kişileri görün öğesini seçin; kişilerinizi içeren bir kutu görüntülenir. Sohbet başlatmak için kişiyi tıklatın. Kişiler sayfasından (kişi listeniz), kişi listesindeki bir kişinin resmini tıklatabilirsiniz. Açılan menüde Anlık ileti gönder öğesini görürsünüz.
Diğer yenilikler Hotmail hizmetinin kullanımını kolaylaştırmak için aşağıdaki yeni özellikleri ekledik:
    Otomatik yenileme – en yeni iletilerinizi sürekli olarak görebilmeniz için tarayıcı penceresi otomatik olarak yenilenir. Tüm ekleri bir defada karşıdan yükleme – artık ekleri tek tek kaydetmeniz gerekmiyor; şimdi iletinizdeki tüm ekleri aynı anda karşıdan yükleyebilirsiniz. Otomatik kaydetme – iletinizi kaybetme endişesi duymamanız için yazmakta olduğunuz taslak düzenli aralıklarla kaydedilir. Klavye kısayolları – Yalnızca klavyenizi kullanarak e-postalarınız arasında hızlı bir şekilde dolaşabilirsiniz.

Valla güzel özellikler arkadaşlar. Paylaşayım istedim. Belki beğenen, kullanan olur.

Bu arada, bundan sonra yazılarımda beğendiğim sevdiğim sitelerin de adreslerini yazacağım. İlginizi çekebilir.

www.zoho.com

www.gamespy.com

www.pclabs.gen.tr

www.yonetimofisi.com

www.konusvatandas.com

Sevgiler.

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..