Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '08

 
Kategori
Siyaset
 

Hrant'ı vuran fırat

Hrant'ı vuran fırat
 

Hrant Dink'i 19 Ocak'ta vurdular (çoğul) zira 10+7 yaşında bir çocuğun günlük ajandasındasına sığmayacak kadar karmaşık bir konudur Halaskar Caddesi'nde ensesinden vurulmuş halde yerde cansız yatan bir papucu delik ayakkabılı adam görüntüsü. Ama bu bizim çok bilmişliğimiz yoksa kimsesizlerin "kimsesizi" cumhuriyet ve onun terazi fetişisti adalet kurumu yine kendi deyimi bu menfur cinayetin bir genç vardı canı sıkılan tarafından arkadaşları ile girdiği ekmek arası döner + kola+ beyaz bere iddası sonucu işlendiğini bunun ispatı olarak ta zanlı yakalandığında üzerinde 4-5 simkart dışında para çıkmamış olmasını gösteriyor.

Doğrudur, yargı (Ç) ne derse doğrudur. Biz aklı hür vicdanı hür irfanı hür (irfan ne demek?) cumhuriyet tebaası olarak sahibimiz yüce devletimizin kurumlarının icraatlarını sorgulayamayız.

Sorgularsak vitamin fakiri ekmeğini yediğimiz yüce devletimiz bize çok kızar. Ama devletimiz ithal frenk ekmeği yiyen vatandaşlarına kızmaz çünkü onlar Konya ovasının sert ekmeğini değil Paris havası ile kabartılmış hamurundan yapılmış yumuşak ekmekleri yerler o yüzden imaj sorunu ya da vize sorunu yaşadıklarında sahip okdukları kabarma haklarını hiç tereddütsüz kullanırlar.

Bu hak bu ülkede kabarma hakkı olmamasına rağmen Ermenileri kurban eden bugün meclislerinde soykırım kararı alan iki yüzlü devletlerdir, bu yüzden Ermeniler yüz yıldır içlerinde tuttukları Türk aleyhtarlığını bırakmalı çünkü bu aleyhtarlık onu zehirlemekte ve Ermeni çıkarlarının gerçekte ne olduğunun görülmesini engellemektedir Ermeni çıkarları Türklerle kardeşlik ilişkilerinden geçer haydi boşaltın damarlarınızdaki Türk nefretine bulaşmış kirli kanı ve boşalan pis kanın yerine kardeşliğin asil kanını koyun dediği için menfur değil kahpece öldürülen HRANT DİNK OLSA BİLE...


 
Toplam blog
: 23
: 1560
Kayıt tarihi
: 04.03.07
 
 

1981 İstanbul doğumluyum. İstanbul Üniversitesi Tarih bölümü mezunuyum...