Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1978 İzmir doğumluyum. Konuşarak anlatmanın etkisini yitirmeye başladığı çağımızda yazarak anlatmayı becermeye çalışıyorum. Umarım okunur.

 
 
İsrail Elçisi: "Erdoğan'ın Ortadoğu'nun lideri olmasından korkuyoruz"

Fakat bu yazınıza bile muhalefet edecek birileri bulunur bu memlekette. Neden mi ; gerçekten ileri demokrasi varda ondan. Ben bu ülkede, ülkemizi her kim yönetiyorsa sağcı, solcu veya liberal , memleketini bir adım yukarıya taşımak istiyorsa destekliyorum arkadaş.

20 Ağustos 2011 18:41
Mümkünlü Kasabasında İzmir ESHOT ( Son )

Yazdıklarınızı keyifle okudum , elinize sağlık. Ama unutmayın ki, sizin bu yazdığınız yazı , mesaisinin büyük bir bölümünü burda harcayan yandaşları rahatsız edecek , eleştirileceksiniz , hatta bu yazınıza istinaden 3-4 paragraflık bloglar kaleme alınacak diyecekler ki " - Vay efendim yaşadığın şehirle nasıl alay edersin ? " Gülüp geçin efendim.. Ben öyle yapıyorum. Saygıyla..

01 Mart 2011 09:11
İzmir, Expo'yu hakediyor mu?

Expo'yu kazanmak başarı ise , o başarının objektif juri üyesi kararları ile olmadığını geçen dönemde gördük. Rüşvet paraları , sömürgelerin ayak oyunları ayyuka çıkmıştı. Ama işin Türkiye boyuntunda, İzmir gibi başka illerde Expo için şansını kullanmak isteyecektir. En doğal haklarıdır. İzmir'in şansı umarım bu sefer döner.

19 Ocak 2011 09:36
 
Toplam blog
: 4
: 1222
Kayıt tarihi
: 29.09.10