Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '13

 
Kategori
Teknoloji
 

HTC M7 sızdı : Bana göre O en akıllı …

HTC M7 sızdı : Bana göre O en akıllı …
 

Aslında bu başlığı ‘ HTC dünyanın en akıllı telefonunu çıkarıyor olabilir mi ? ‘ şeklinde de değiştirebilirdik. Çünkü sızdırılan ilk görüntüler ve teknik detaylara bakıldığında, bu teknolojik aletin, bir akıllı telefon olmaktan çok daha üstün özelliklere sahip küçük bir bilgisayar olduğu iddia edilebilir.

Açıkçası ayrıntıya inildiğinde, HTC M7‘ de daha önce hiç bir telefonda rastlamadığımız ve piyasaya sürülmemiş teknolojilere rastlamak mümkün. Ne kadar büyük ekran, o kadar tercih edilme nedeni trendine uyacağı düşünülen M7 ‘ de, öngörüler doğrultusunda 4.7 inçlik ve 468ppi piksel yoğunlukta full HD LCD bir ekran bulunacak.

htc - m7

Ortalama bir bilgisayarın donanımına karşılık gelecek bir düzeyde, 1.7 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm  bir işlemciye 2GB Ram ve 32 GB dahili hafıza eşlik edecek. M7 nin kameraları da son derece dikkat çekici. 13 megapiksellik arka ve 2 megapiksellik 1080p video çekim desteği bulunan kameralarla kullanıcılara görsel bir şölen vaat ediliyor.

Wi-Fi, 4G LTE, DC-HSDPA ile 42 Mbps hız desteği, M7' nin dünyanın en iyi akıllısı olma iddiasını tamamlayan özellikleri. Ayrıca Beats Audio ses yükseltici ve çift stereo hoparlör gibi özellikler de onu müzik ve diğer ses performansları bakımından rakipsiz kılıyor.

htc m7

Jelly Bean işletim sistemi ile piyasaya sürülmesi beklenen HTC M7, son güncellemeleri de içinde barındıracak HTC Sense 5 bir kullanıcı ara yüzle teknoloji meraklılarına ulaşacak. Tahmini lansman yeri ve tarihi ise Şubat ayındaki MWC 2013 Fuarı. Sonrasında ise Mart yada Nisan aylarında 600 dolar gibi makul fiyatlarla ABD’ de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sevgi ve Saygılarımla… Fırat ÖÇAL

http://www.hayatveinsan.com/htc-m7-sizdi/

 

 
Toplam blog
: 700
: 694
Kayıt tarihi
: 24.03.11
 
 

Üniversite mezunu, eğitim alanında çalışıyor, yazı çalışmaları yapıyor, hayata ve insana dair cid..