Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '17

 
Kategori
Teknoloji
 

Huawei, Selfie Sergisi için Saatchi Gallery Ortaklık Kuruyor

Huawei, Selfie Sergisi için Saatchi Gallery Ortaklık Kuruyor
 

huawei resim sergisi


Sosyal medya kullanıcıları tarafından vazgeçilmez bir trend haline gelen selfie çılgınlığı için Saatchi Gallery'de 31 Mart ve 30 Mayıs günleri selfie sergisi düzenlenecek. Söz konusu galeriye ortaklık edecek kurum ise Huawei olacak.

Huawei, selfie tarihini ve "Geçmişten günümüze kendini ifade etme sanatı selfie" konusunu işlemek üzere bir sergi açmayı planlıyor. Açılacak sergide Saatchi Gallery ile ortaklık kuran Huawei, oluşturulacak galeride onlarca eşsiz selfie fotoğrafını sanatseverler ile buluşturacak.

Söz konusu galeri 31 Mart gününden 30 Mayıs gününe kadar açık tutulacak ve Saatchi Gallery'de herkese açık şekilde düzenlenecek. Şirket yetkililerinin konuya ilişkin yaptığı açıklama ise şu şekilde;

"31 Mart 2017 günü Saatchi Gallery'de açılacak sergi, ilk ustalardan günümüze selfie tarihini keşfetmenizi sağlayan dünyanın ilk sergisi olmasının yanında genel olarak çılgın bir akım olması nedeniyle alay konusu olan ancak buna karşın oldukça yaratıcı bir potansiyeli bulunan bu akımı kutlayacak.

Söz konusu gösteri aynı zamanda akıllı telefonların evrimleşmesi ile bu ürünlerin de insanın kendini ifade etme sanatının bir parçası olduğunu ve bu amaçta üstlendiği rolü hatırlamak adına önemli bir yer tutacak. Gösteride Young British Photographers'tan Leica'nın da yapımında rol aldığı Huawei'nin yeni çift objektifli akıllı telefonlarının da tanıtımı yapılacak ve ürünler ziyaretçiler ile buluşturulacak.

Selfie sayesinde insanlar çevresindeki dünyayı ifade ediyor!

Young British Photographers isimli genç sanatçıların objektifinden 25 yıl öncenin enerjisini iliklerimize kadar hissedeceğimiz bu serginin asıl değinmek istediği konu ise selfie sayesinde insanların çevresindeki dünyayı ifade edebilmesi olacak.

Kutluğ Ataman, Christopher Baker, Juno Calypso, Tracey Emin, Van Gogh, Mohau Modisakeng, Rembrandt, Cindy Sherman, Gavin Turk ve Velazquez gibi sanatçıların objektifinden sunulan sanatsal çalışmaların sunulacağı sergi de aynı zamanda kendine özgü ifade tarzıyla kullanıcılar tarafından ortaya çıkarılan fotoğraflar da yer alacak."

Söz konusu sergiye hazırlık için çalışmalara başlayan Saatchi Gallery aynı zamanda #SaatchiSelfie hashtagı ile sosyal medya kullanıcılarına da portrelerinin galeride yer alması için fırsat sunuyor. En ilginç ve eşsiz fotoğrafların seçileceği bu yarışma şimdiden büyük ilgi görmüş durumda. Sizde çektiğiniz ilginç selfie ile kendinizi iyi ifade edebilirseniz portresi sergide yayınlanacak 10 kişiden birisi olabilirsiniz, şimdiden bol şans..

Ahmet TÜRKKAN

http://www.androhaber.net/

https://www.facebook.com/TuRkkanN

 
Toplam blog
: 26
: 8055
Kayıt tarihi
: 16.02.16
 
 

Ben Ahmet Türkkan özel bir şirkette ihracat müdürü olarak çalışıyorum. Aslında İngilizce Öğretmen..