Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

Hükümet 'balyoz'u

Hükümet 'balyoz'u
 

21 Eylül 2012 Türk askeri tarihinin hatta Türk tarihin en acı günüdür. Şerefiyle orduya hizmet etmiş bu uğurda madalyalar almış ve vaktinde bütün TC ordularını yöneten subaylar ortalama 18 er yıl hapis cezası almıştır. Niçin sadece birilerinin oyununa gelmediği hatta çomak soktuğu için ayak altında olmasınlar diye sindirilmişler yok edilmişlerdir.

Bu subaylar herkesin kaçtığı gitmek istemediği yerlerde günlerce kalmıç omuzlarında apoletlerle çatışmış insanlar. Nasıl bir kinle vatana ihanet ve darbe yapmak suçu ile suçlanabilirler? 

Korgeneral Engin ALAN: Türkiye Cumhuriyeti milletvekili. Sayısız madalyası var. Paşa ile ilgili yazımda herşeyi var ama suçu sadece protesto için ayağa kalkmamak. Sen git pkk milletvekillerini seçilince içerden çıkar ama vatan evladı bir askeri iyice karanlığa mahkum et.

Orgeneral İbrahim FIRTINA:  O bir türlü ağzı bozuk başbakanımızın cevap veremediği fransanın bile madalya verdiği ama soykırım kararla nedeni ile kabul etmediği bir paşa. ee fransa ile ilişkilerimi iyi tutmalıyız diyen bir hükümetin bu paşaya ceza kesmesi gayet normal.

Yargı artık bağımsızlığını kaybetmiştir. Bunun en büyük kanıtı ''Biz mahkemeye diyeceğimi dedik '' diyen başbakandır. En başından beri dediğim gibi bilmem kaç yıllık akp iltidarında hiç yandaş biri yanlış birşey yapmamışmıdır?

Başbakan daha nokta konulmadı dedi ve ekledi daha yargıtay süreci var diyor şimdi bunuı nasıl anlamak lazım? Bu bir temenni midir yoksa bir tehdit mi ?

Uyuma güzel ülkem sen uyudukça daha çook vatan evladı gider topraklara..

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..