Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '16

 
Kategori
Güncel
 

Hükümet terörün ülkenin geri kalanını etkilememesi konusunda başarılı

Hükümet terörün ülkenin geri kalanını etkilememesi konusunda başarılı
 

AKP hükümetini eleştirirken mümkün olduğu kadar objektif olmaya çalıştım. Bu bağlamda daha önce yazdığım yazılarda AKP hükümetinin paradan altı sıfırın atılması, yol yapılması, sağlık ve mülteciler konusunda başarılı diğer konularda başarısız olduğunu bazı konularda ise (Demokrasi, yolsuzluklar, İmam hatipler, yasaklar, savaş politikaları, yardım vs) ülkeye zarar verdiğini yazdım. İnsanlar şunu bilsinler, Kerim Korkut kimsenin hakkını yemez. Kimsenin yanında ya da karşısında değiliz.

Son olarak hükümeti terörün ülkenin geri kalanını etkilememesi konusunda başarılı buluyorum. Sonuçta yapılanlar bizim için yapılıyor, doğruysa desteklemek, değilse karşı çıkmak lazım.

Şimdi gerçekçi olalım ülkemiz savaş halinde ve Güneydoğu dışında bizler bunu pek hissetmiyoruz. Evet, şehitlerimiz geliyor ama savaşı birebir yaşamıyoruz. Hükümet bu konuda başarısız olsa terör ülkenin hayatına yansıyabilir, yaşantımız teröre bağlı olarak değişirdi. 40 yıldır savaş ülkemizin bir ucunda sürerken hayatımız da (iç bazı terör olayları dışında)devam ediyor.

Hükümet güney doğu olaylarını bahane ederek bazı şeyler yaptı ama genelde terörün etkilerini ülkenin tamamına yansıtmamayı başardı. Kolay değil tabii ki. Üç tane örgütün saldırısına rağmen halkın yaşamını etkileyecek olağanüstü tedbirlere başvurulmadı. Elbette şehitler için yüreğimiz yanıyor, ölen insanlara üzülüyoruz, bir an önce terör bitsin diye dua ediyoruz ama doğrusu hükümet bu konuda dirayetli davranmasa ülkede kan gövdeyi götürürken bizler evlerimizde bu kadar rahat olamazdık. Doğruya doğru!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..