Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '09

 
Kategori
Magazin
 

Hülya Avşar'a komşu olmak ister misiniz?

Hülya Avşar'a komşu olmak ister misiniz?
 


O zaman okumaya devam edin cumalık yazımı. Pişman olmayacaksınız.


Ulusal gazetelerden birinin Ege ilavesini okurken bugün, enteresan bir “<ı>satılık yazlık” ilanı dikkatimi çekti. Amme hizmeti olsun düşüncesiyle buradan, paylaşmak istedim sizlerle. Önce ilanın tam metni:


“<ı>Acil. Ayvalık Sarımsaklı’da, Hülya Avşar’a komşu villa. 0-532-... ... ..


Vay canına yandığımın magazin gerçeği vay diye sızlanası geliyor insanın değil mi? Açıp telefonu; villanın fiyatını, Hülya Avşar’ı ne kadar gördüğünü, Kendisi’nin akşam yemeğe, ikindin beş çayına falan gelip gelmediğini sorasım geldi. Vazgeçtim. Hülya Avşar’a komşu olmanın bedeli kaç paraydı acaba? Umurumda bile değil ki...


Hadi bastırdınız parayı ve Avşar Kızıyla konu-komşu oldunuz. Köpeğini sevmeye (varsa tabi, herhalde vardır), sabahları kahvaltıdan sonra iki set tenis oynamaya falan başladınız. Eş-dost çevresi içinde acayip forsunuz da arttı tabi bu arada. E boru değil ya. Hülya Avşar’ın komşusu etiketini taşımaktasınız artık.


Ya Hülya Hanım, Sarımsaklı’daki yazlığı satmaya karar verirse ne olacak? “<ı>Hava parası” ya da “<ı>Avşar katkı payı” olarak fazladan ödediğiniz milyarcıkların hesabını kime soracaksınız Allasen? Vallahi bence riskli iş. Ya da satıcıyla sözleşme yapacaksınız.


Hülya Avşar, komşuluktan istifa ederse, şu kadar parayı iade isterim. İsterim kardeşim, isteyenin bir yüzü kara, istemeyenin canı çıksın. Tüm Sarımsaklıya madara olsun.


Ah güzel ülkem, ah yurdum insanı, ah dudaklarından ağlamaklı tebessümler sarkan, düşünüp hissetmeye çalışanlarım ah. Maalesef gerçek bu. Acı ama gerçek bu.



@Diğer magazin yazılarım için: http://blog.milliyet.com.tr/Arsiv.aspx?UyeNo=472576&KategoriNo=312

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..